Інтерєр можна доповнити рослинами, картинами чи яскравим текстилем. Та якщо ви любите подорожувати зверніть увагу на дерев’яні настінні мапи світу.

EnjoyTheWood це український бренд, який першим почав виробляти деревяні настінні мапи. Крім того, проєкти марки на Kickstarter зібрали понад $600 000, а їхні мапи захищені патентами та продаються в Європі й США.

The Village Україна разом з українським брендом EnjoyTheWood розповідає, як гармонійно доповнити будь-який інтер’єр дерев’яною мапою.


Дерев’яна мапа світу в кольорі «Дуб»

від 1 100 гривень

Ця мапа була першою, яку створили в компанії EnjoyTheWood. Виконали її з березової фанери. Можна обрати без гравіювання; з назвами країн; з назвами країн, столиць і штатів. Додатково замовляйте металеві літачки, щоб позначати локації на мапі. Така річ гармонійно впишеться в інтер’єр у світлих, молочних і коричневих відтінках.


Дерев’яна мапа світу в кольорі «Терра»

від 1 100 гривень

Цю мапу обирайте для кімнат й офісів у спокійних відтінках. Як і всі інші товари бренду, її можна замовити в чотирьох розмірах: від найменшого L до найбільшого XXL. Також обирайте з різними варіантами гравіювання або ж додайте до набору літачки.


Дерев’яна мапа світу в чорному кольорі

від 1 100 гривень

Мапу в чорному кольорі радимо додати в кімнату з лаконічним мінімалістичним інтер’єром. Підбирайте оптимальні параметри мапи для своєї квартири з чотирьох запропонованих розмірів і вішайте на стіну.


Багатошарова мапа світу

від 1 900 гривень

Вдосконалена версія стандартної мапи, яка завдяки багатошаровості стає об’ємною. Її виконали у чотирьох кольорах: чорному, бежевому, «Дуб» і «Терра». Фарба зберігає натуральну текстуру деревини. Таку мапу можна прикріпити на стіну клейкою стрічкою, що йде в комплекті. Крім того, ви отримаєте декоративні елементи з дерева: компас, літачки та кораблі.

Матеріал підготовлено за підтримки