Після ремонту настає етап вибору меблів і побутової техніки. Мабуть, найважче укомплектувати кухню, адже майже увесь її інтерєр – техніка. Щоби духова шафа, варильна поверхня та витяжка мали гармонійний вигляд, підбирайте техніку під загальний стиль інтерєру.

The Village Україна разом з українським брендом побутової техніки Pyramida розповідають, як підібрати кухонну техніку під різні стилі інтерєру.


Хай-тек


Головні риси хай-теку – відсутність декору та функціональність. У квартирі з інтерєром у цьому стилі акцент роблять на форму та фактуру архітектурних деталей. Тому в кухонному комплекті поєднали різні матеріали в нейтральних кольорах.

Духова шафа F 105 S IX

Модель з нержавійної сталі та чорного загартованого скла має сенсорну панель, решітку з деками, ручку-рогач, телескопічні напрямні та 10 режимів.

Варильна поверхня IFEA 640 B

Індукційна варильна поверхня зі склокераміки на сенсорному управлінні має функцію Booster для швидкого приготування їжі, зручний таймер до кожної зони, блокування від випадкового ввімкнення і захист від перегріву.

Витяжка HBE 60 SLIM GR

Модель повністю вбудовують у кухонну шафу, завдяки чому вона стає непомітною зовні. Витяжка має оцинкований корпус, кілька швидкостей для ефективного очищення та низький рівень шуму.


Скандинавський стиль


Головні особливості квартири в лаконічному скандинавському стилі: спокійні кольори, базові меблі з простим дизайном, мінімум декору та підлога у кольорі натурального дерева. Якщо ви віддаєте перевагу такому інтерєру, то гармонійним доповненням кухні стане серія техніки Sand & Gray. Її виконали з загартованого скла у сріблясто-сірому та пісочному кольорах.

Духова шафа F 80 EPL GGR

Модель має підсвічені ручки Push-Pull, подвійне підсвічування всередині, сенсорний таймер з LED-дисплеєм, вісім режимів та автоматичне вимкнення. 

Варильна поверхня PFG 647 GRAY LUXE

Система автоматичного запалювання, газ-контролю та стійкі до великої ваги чавунні решітки роблять цю модель безпечною у використанні. Її можна обрати у колір до духовки.

Витяжка HES 30 (C-600) GRAY/AJ

Похилу витяжку із сенсорним управлінням та енергоощадним освітленням створили зі скла з прямими краями. Для неї обрали мотор від бренду Autojet.


Класичний стиль


Для інтерєру в класичному стилі робіть симетричне планування простору, обирайте нейтральні відтінки та уважно ставтеся до декору: підійдуть статуетки, торшери та витончені меблі. Кухню з класичним інтерєром доповнить комплект із серії Rustico. Під час його створення поєднали матові поверхні, бронзові деталі та дзеркальне скло.

Духова шафа F 68 M BL RUSTICO

Емальовану духову шафу доповнили «кованою» ручкою, а дзеркальне скло дверцят – бронзовим кантом. До комплектації входять решітка, деко, ручка-рогач, механічний таймер.

Варильна поверхня PFE 641 IVORY RUSTICO

Варильна поверхня обладнана системою автоматичного підпалу, функцією газ-контролю та підставкою WOK із хрестоподібними накладками для кавових турок у комплекті.

Витяжка KM 60/B IV RUSTICO

Купольна витяжка на механічному управлінні має пятишарові жирові фільтри, панель управління, підсвічування і таймер.


Мінімалістичний стиль


Концепція мінімалізму передбачає відмову від усього зайвого. Відповідно до неї  будинок варто наповнити лише необхідними речами. Крім того, основою стилю є монохромна палітра, чітка геометрія меблів і багато вільного простору. Для таких смарт-квартир підбирайте компактну функціональну техніку, яка буде зручна у використанні, займатиме мінімум вільного простору та гармонійно впишеться в інтерєр будь-якої кухні.

Духова шафа F 42 M 45 BL

Компактну, але містку духовку облаштували чотирма режимами роботи, таймером, міцною решіткою з термостійкої нержавійної сталі та ручкою-рогачем.

Варильна поверхня PFG 450 BLACK

Модель з практичного загартованого скла має три конфорки з емальованими решітками та підставку для WOK. Обладнана системою автоматичного запалювання.

Витяжка TL BL

Вбудована витяжка має висувну панель з жировим фільтром, а також кнопки ввімкнення двох швидкісних режимів і освітлення по обидва боки панелі.


Білий мінімалізм


Якщо ви віддаєте перевагу інтерєру в сірих відтінках, додавайте яскраві акценти, щоб зробити кімнату більш затишною. У цьому допоможуть меблі та декор. На кухні стильно виглядатиме комплект побутової техніки в білому кольорі, який візуально розширює простір.

Духова шафа F 80 EPL GWH

Модель із загартованого скла має вісім режимів приготування, блакитне підсвічування дисплея із сенсорним управлінням, ручки Push-Pull, цифровий таймер та антипригарну емаль DuPont.

Варильна поверхня PFG 647 WHITE LUXE

Варильну поверхню з чавунними решітками облаштували автозапалюванням, газ-контролем, чотирма конфорками та механічним управлінням.

Витяжка VF1 60 WH

Завдяки вертикальному дизайну зі скляним фронтом і дверцятами, пристінна кухонна витяжка має подвійне захоплення повітря і три швидкісні режими.


Чорний мінімалізм


Чорний колір дизайнери вважають універсальним, крім того, це практично та стильно. Чорний комплект техніки виготовили в мінімалістичному дизайні та з використанням загартованого скла.

Духова шафа F 67 EP 70 GBL

Шафа ширша за більшість моделей на 25%, має поворотні ручки Push-Pull, LED-дисплей на сенсорному управлінні, функцію автоматичного вимкнення та шість режимів готування.

Варильна поверхня PFG 647 BLACK LUXE

Модель з чорного скла на механічному управлінні має турбоконфорку та газ-контроль. Крім того, вона витримує високу температуру та вагу важких каструль.

Витяжка NR-F 60 M BL

Пристінна витяжка на кнопковому управлінні має три швидкості та енергоощадне освітлення LED-лампами.


Лофт


Відкрите планування простору, яскраві акценти у вигляді декору, поєднання фактур та універсальність – головні правила для створення квартири в стилі лофт. Стандартний комплект кухонної техніки від Pyramida доповнить кухню у такому інтерєрі. У комплект входить духова шафа, варильна поверхня та витяжка у стилі лофт. Уся техніка представлена у кількох базових кольорах.

Духова шафа F 66 EP IX

Вбудована духова шафа має металевий корпус, фасад із загартованого скла, механічне управління та шість режимів роботи.

Варильна поверхня PFE 644 B

Поверхня з емальованого металу стійка до дрібних механічних ушкоджень та високих температур. 

Витяжка VF1 60 BL

Плоска пристінна витяжка на сенсорному управлінні усуває неприємні запахи швидше завдяки подвійному захопленню повітря.

Матеріал підготовлено за підтримки pyramida