Український бренд MoonGoose Outerwear презентував нову колекцію верхнього одягу осінь-зима 2020.

У новій колекції MoobGoose Outerwear 14 чоловічих і жіночих моделей верхнього одягу

У колекції представили 14 чоловічих і жіночих моделей верхнього одягу. Серед них пальто-кокон Alika, обємне пальто Mist, тренч на пуховій підкладці, бомбер Rave, пухова куртка-косуха, анорак та інші.

Речі для колекції створили у мінімалістичному стилі, використали пісочний, бежевий, синій кольори та відтінок хакі. Їх доповнили вкрапленнями чорного, блакитного та червоного кольорів і принтами з квітами бавовни.

«Колекція MoonGoose 2020 року – це інтерпретація можливостей пуховика в гардеробі, обєднана з потребами сучасної людини та ідеєю усвідомленого споживання», – коментують засновниці бренду. 

у рекламній кампанії моделі продемонстрували Варіанти поєднання різних стилів з пуховиками MoonGoose. На фотографіях вони позують у пухових пальтах, жилетах, тренчах і куртках, поєднуючи їх як з класичними костюмами-двійками, так і з сукнями у стилі кежуал.

Весь процес, від вироблення пуху до створення пуховика MoonGoose, бренд виконує самостійно. Завдяки гусячому пуху вироби легкі та водночас морозостійкі.

Завдяки гусячому пуху речі від MoonGoose Outerwear легкі, але водночас морозостійкі 

«У колекції 2020 нам було цікаво зробити речі, які поза часом і будуть нести ідею дбайливого ставлення до гардероба. Наприклад, класичний тренч, джинсову куртку, піджак ми зробили на пуховій підкладці, тепер їх можна носити і як демісезонні, і як зимові речі, що досить раціонально.

На створення деяких речей вплинув фільм «Асса» Соловйова, який був на репіті під час роботи над колекцією. Саме завдяки йому зявилося пальто Alika, в яке хочеться закутатися, щоб помріяти біля осіннього моря. Тренч, пухова косуха і джинсова куртка також вийшли схожими на ті, що носила головна героїня фільму», – розповідають засновниці бренду Анна Хаєцька та Марія Монтьєва.

Попередньо замовити одяг з нової колекції MoonGoose Outerwear можна в Instagram або на Facebook-сторінці бренду. Продаж на сайті почнеться у 2020 році. 

Сайт
Instagram
Facebook


Матеріал підготовлено за підтримки MoonGoose