Тепла осінь несподівано повернулася. Для комфортного міжсезоння обирайте куртки, плащі й дощовики, у яких почуватиметеся стильно та комфортно. Цього сезону зверніть увагу на моделі оверсайз, молочні кольори і класичний прямий силует. Крім того, осінь – це можливість поекспериментувати з багатошаровими образами. 

The Village Україна разом з Helen Marlen підібрали 20 варіантів чоловічого та жіночого верхнього одягу для теплої осені. 


Для неї


вовняне пальто Woolrich

Пальто у стилі кежуал від американського виробника представили у двох кольорах: чорному та червоному. Три зовнішні кишені додають трендової асиметрії моделі.

Куртка Philosophy di Lorenzo Serafini

Якщо не хочете змінювати шкіряні осінні куртки на пальта, обирайте цю модель від італійського бренду. До теплої куртки на змійці з кнопками та поясом пасуватимуть актуальні масивні черевики. Наявна в чорному та білому кольорах.

Вовняне пальто Harris Wharf London

Трендовий бежевий колір і прямий силует – класика верхнього одягу. До цієї моделі від британського бренду обирайте взуття у коричневих відтінках, аби створити актуальний монохромний образ.

Вовняне пальто Harris Wharf London

Здається, клітинка завжди у тренді. Обирайте вовняну модель вище коліна в зеленому, сірому або синьому кольорах. Щоби візуально не ділити силует, доповніть образ високими чоботами.

Вовняне пальто Harris Wharf London

Пальто у блакитному кольорі з натуральної вовни підходить для щоденних образів. Пасуватиме до одягу з вільним силуетом і взуттям у пастельних відтінках.

Куртка Moncler Grenoble Donna

Ця куртка легка, тепла й не обмежує рухи. А капюшон захистить голову від вітру та морозів. Обирайте під неї спортивний одяг для розслабленого образу.
 

Пуховик Moncler

Пухове наповнення робить верхній одяг від Moncler легким і теплим водночас. А поліамід у складі моделі дає змогу легко відіпрати її від снігу та бруду. Куртка представлена у бежевому та білому кольорах.

Вовняне напівпальто P.A.R.O.S.H.

Темно-синє напівпальто на кнопках стане ідеальним доповненням гардероба на щодень. Його можна поєднувати з класичними брогами чи ковбойками й доповнити образ яскравим шарфом.

Вовняне пальто P.A.R.O.S.H.

Біле пальто вдало вирізняється на тлі сіро-чорного одягу. Класичний крій, пояс і довжина міді додають моделі елегантності.

Вовняне пальто P.A.R.O.S.H.

Універсальна базова модель, прямий силует і чорний колір. Для створення ділового образу з цим пальтом підбирайте класичні моделі взуття та розставляйте акценти за допомогою аксесуарів.


Для нього


Куртка 3.1 Phillip Lim

Ця куртка не тільки тепла, а й функціональна: вона має чотири зовнішні та три внутрішні кишені. Крім того, модель доповнили внутрішньою змінною жилеткою. Представлена у чорному та коричневому кольорах.

 

Куртка Stone Island

Функціональну парку від італійського бренду виготовили у зеленому, бежевому та чорному кольорах. У комплекті є куртка, знімна куртка та хутровий капюшон. Завдяки змійці, ґудзикам та затяжкам парка зберігає тепло тіла, а вітро- й водостійка тканина дає змогу носити її за будь-яких погодних умов.

Вовняне напівпальто Harris Wharf London

Напівпальто на ґудзиках від Harris Wharf London – базова річ для універсального базового гардероба. З ним можна створити як діловий, так і повсякденний образ. Крім того, модель виготовили зі стовідсоткової італійської вовни.

Вовняне пальто Eleventy

Якщо віддаєте перевагу класичним моделям верхнього одягу, обирайте це вовняне пальто від італійського виробника. Є в сірому й темно-синьому кольорах.

Вовняне пальто Ami

Пальто у темно-синьому кольорі має класичний прямий крій і виготовлене з вовни. Для цікавих образів спробуйте додати до пальта черевики відтінку охри.

Вовняна куртка Ami

Сіра куртка з натуральної вовни одночасно технологічна, легка й добре зігріває. Може бути як окремим елементом образу, так і нижнім шаром під об’ємний бомбер – для актуального багатошарового луку.

Пуховий жилет Woolrich

Жилет з пуховим наповненням від Woolrich представлений у чорному та синьому кольорах. Радимо обирати його для занять спортом: легкий, теплий і комфортний жилет не буде стримувати рухи. Ще одна опція – одягати його під пальто.

Пуховик Theory

З універсальною моделлю пуховика в чорному кольорі можна сміливо експериментувати та додавати шарів. А наповнення моделі з натурального пуху зігріє в холодний сезон.

Вовняна куртка Harris Wharf London

Денім завжди у тренді, тому, якщо не готові до ультрамодних моделей, обирайте класичну куртку в темно-синьому або білому кольорі. Поєднувати цю модель можна з актуальними речами у стилі гранж.

Вовняна куртка Saturdays NYC

Універсальна куртка з вовни темно-сірого кольору доповнить будь-який повсякденний образ. Зручності класичному крою додали чотири зовнішні кишені. Одягайте під улюблені кросівки або чоботи.

Матеріал підготовлено за підтримки