Молодий український бренд a LOT презентував лінію осіннього верхнього одягу в класичному стилі. Речі стриманих кольорів та універсальних силуетів замінять куртки і створять елегантні образи.

The Village Україна разом з a LOT розповідають про пальта й плащі з нової колекції.

Плащ з екошкіри

Демісезонний двобортний плащ – класика, яка не втрачає актуальності й цього сезону. Дизайнери бренду пропонують його у двох монохромних варіантах – чорному та білому кольорах. Плащ практичний, стійкий до забруднень і захистить у сезон осінніх дощів. Стримані лінії поєднуються як з офісним вбранням, так і з одягом у стилі кежуал. А пояс вигідно підкреслює талію.

Плащ чорний – 4 299 гривень

Плащ білий – 4 299 гривень


Пальто-халат у клітинку

Принт у велику клітинку привертає до себе увагу, тому образ не вимагає додаткових прикрас. Тканина на 95% складається з шерсті, тож це ідеальне рішення для холодної пори. Спробуйте комбінації з беретом та оксфордами або з класичним костюмом і чоботами.

Пальто – 6 999 гривень           Піджак – 2 999 гривень

Блуза – 1 799 гривень          Кюлоти – 2 399 гривень




Вовняне пальто на запах

Нейтральний бежевий колір дизайнери поєднали з рельєфним принтом-ялинкою. Така модель стане гарною базовою річчю в гардеробі завдяки класичному силуету. Довжина нижче коліна пасуватиме дівчатам будь-якого зросту. Комбінуйте пальто зі штанами кльош, спідницями міді, шкіряними шортами або джинсами.

Пальто – 5 999 гривень


Кремове пальто-кокон

Вільний крій, масивний комір і кишені додали виразності речі. Пальто-кокон – універсальний предмет гардероба, який гармонійно поєднується з будь-чим: від суконь вище коліна з ботфортами до класичних прямих штанів з туфлями-човниками. Дизайнери a Lot створили модель у двох варіантах: короткому та вище коліна.

Напівпальто – 3 299 гривень

Пальто вище коліна – 4 999 гривень



Сіре мідіпальто

Довге та практичне пальто – вдалий варіант для непередбачуваної осінньої погоди. Тканина легка, проте дуже тепла завдяки поєднанню вовни та віскози у складі. Силует оверсайз і стриманий колір дають змогу створювати різноманітні луки. Увиразнити образ можна яскравим шарфом.

Світле пальто – 5 299 гривень

Темне пальто – 5 299 гривень

Матеріал підготовлено за підтримки