Осінь – період непередбачуваної погоди, коли потрібно бути готовим і до спеки, і до повені. Тож особливу увагу варто приділити взуттю: воно має бути погодостійким і здатним перетворити сірий образ на стильний лук. Цього сезону зверніть увагу на бежевий і коричневий кольори, стилізовані шнурівки та грубу підошву.

The Village Україна разом з Helen Marlen підібрали 12 пар стильного взуття для комфортної осені.

Замшеві дезерти Aldo Brue

Замшеві дезерти з хутром італійського бренду Aldo Brue доступні в кількох відтінках. Якщо правильно доглядати за взуттям і використовувати водовідштовхувальні спреї, можна не боятися бруду та снігу.

Замшеві ковбойки Gianvito Rossi

Лаконічна пара взуття глибокого шоколадного кольору – мікс челсі та ковбойок. Пасуватиме як до ділових луків, так і до образів у стилі бохо – легкої сукні з квітковим принтом.

Шкіряні чоботи Gucci

Трендова тракторна підошва та зручна колодка роблять пару універсальною.

Шкіряні ботильйони 3.1 Phillip Lim

Універсальна базова модель ботильйонів з акуратним квадратним носиком – для тих, хто стежить за трендами, але не готовий до ультрамодних широких квадратних носів. Обирайте чорні шкіряні чи бежеві замшеві.

Шкіряні чоботи Le Silla

До черевиків на шнурівці в спортивному стилі дизайнери додали підбори. Радимо комбінувати їх як з джинсами та светром, так і з класичним костюмом чи сукнею або спідницею.

Шкіряні ковбойки Ganni

Черевики-ковбойки чудово пасують до легких суконь, джинсів skinny та мідіспідниць. Додайте пальто та теплий светр – і отримаєте трендовий і комфортний осінній лук.

Гумові чоботи Casadei

Чоботи для дощу, снігу та повені. Трендова шнурівка та яскравий колір поліпшать настрій у холодну погоду.

Шкіряні ботильйони Gianvito Rossi

Класична модель і світлий колір не втрачають своєї актуальності. Міксуйте як із класичними брюками та пальтом, так і з джинсами й масивними светрами.

Шкіряні чоботи з хутром Le Silla

Комбо-набір: бежевий колір, шнурівка та груба підошва. Підійде до будь-чого і зробить трендовим кежуал-лук.

Шкіряні чоботи Gianvito Rossi

Базовий бежевий колір поєднали з грубою підошвою та високою шнурівкою. Стануть нейтральною базою для будь-яких образів і надійним вибором на осінню погоду.

Шкіряні ковбойки Casadei

Мінімалістична версія ковбойських чоботів у білому кольорі від італійського виробника. Вони стануть акцентом на тлі стриманих і темних кольорів прохолодної пори.

Матеріал підготовлено за підтримки