Український сімейний бренд Spick and Span створив лінійку осінь-зима 2019/2020, у якій всі речі поєднуються між собою. А з жіночої та чоловічої колекцій можна створювати парні луки.

The Village Україна разом зі Spick and Span розповідають про одяг з нової колекції, який полегшить вибір образів на щодень.

Жіночий жакет

Ціна: 2 200 гривень

Тканина лоден і класичний крій роблять жакет теплим і комфортними. Його можна носити як із сорочками, топами, светрами, так і під теплий верхній одяг. Особливу увагу під час його створення приділили шалевому коміру зі щільної валяної вовняної тканини.

Жакети наявні у темно-синьому, вишневому, червоному та світло-коричневому кольорах.

Чоловічий піджак

Ціна: 2 400 гривень

Піджак – універсальна річ у гардеробі. Spick and Span створили однобортну модель із класичним шалевим коміром. Він зручний і підкреслює статуру чоловіка. А схожість крою з жіночими жакетами дасть можливість створити парний образ.

Можна обрати у темно-синьому та світло-коричневому кольорах.

Жилет

Ціна: 1 800 гривень

Жилет із прямим силуетом і класичним шалевим коміром гармонійно поєднується із сорочками та спідницями. А якщо всі речі будуть однакового кольору, вийде трендовий монохромний образ.

Spick and Span створили темно-сині, вишневі, червоні та світло-коричневі жилети.

Спідниця

Ціна: 1 000 гривень

В осінній колекції є спідниці незвичного крою із запахом та складками або класичні спідниці-олівці зі застібками на талії. Для їхнього виготовлення використали атласну підкладку, яка робить річ більш комфортною.

Можна обрати темно-синю, вишневу, червону або світло-коричневу модель.

Біла сорочка

Ціна: 700 гривень

Бавовняна біла сорочка – базова річ, без якої важко уявити гардероб. Spick and Span створили білу сорочку із напівприталеним силуетом, комірцем і двошаровими манжетами. Крій чоловічої та жіночої моделей схожий.

Сорочка в смужку

Ціна: 900 гривень

Якщо втомилися від простих білих сорочок, обирайте модель у смужку. Вона підкреслює переваги фігури. Сорочки у смужку вільно дихають, приємні на дотик і не завдають дискомфорту своїм власникам. Завдяки фасонові елементи одягу добре підкреслюють переваги фігури. А ще вони є як у чоловічій, так і в жіночій лінійці: можна створювати смугасті парні образи.

Жовта сорочка

Ціна: 1 200 гривень

Ця жіноча сорочка з батисту – яскравий акцент осінньої колекції бренду. Її можна поєднувати як зі спідницями, так і з жилетами та жакетами від Spick and Span.

ЗАМОВИТИ

Матеріал підготовлено за підтримки