Восени погода швидко змінюється, тому важливо підібрати взуття, яке буде комфортним як у теплі сонячні дні, так і під час дощів.

Представництво Saucony в Україні презентувало колекцію осінь-зима 2019-2020. До неї увійшли нові моделі кросівок та оновлені хіти. Наприклад, вінтажні моделі 80-х і 90-х – Shadow Original, Azura та Jazz Outdoor – відтворили в сучасних матеріалах та нових кольорових рішеннях.

The Village Україна спільно з українською командою Saucony розповідають про моделі кросівок на осінь, які можна взувати за будь-яких погодних умов. Нова колекція Saucony Originals уже доступна в мережі магазинів Arena.

Azura

У 1988 році з’явилися перші Saucony Azura. А 2019-го кросівки повертаються в оновленому вигляді, щоб відсвяткувати свій 30-річний ювілей.

Легкі та швидкі, вони представлені в новому кольоровому рішенні – зелено-жовтому забарвленні. Модель виконали зі стовідсотково органічної синтетичної мікрозамші. А класична жорстка п’ята призначена для додаткової стабільності.

Ціна: 2 560 гривень


Grid Web

Перший реліз цієї моделі відбувся на початку 2000-х. Тоді Saucony Grid Web втілювали зміни нового тисячоліття. Консервативний мінімалізм попередніх моделей замінили на нові більш об’ємні та масивні форми.

Ці кросівки зробили зі штучної шкіри та текстилю. Крім того, Grid Web мають відмінну від інших моделей систему шнурівки. А пом’якшена чаша п’яти і язичка з неопрену дає відчуття комфорту.

Ціна: 4 320 гривень



Shadow Original

Shadow Original – одна з найпопулярніших базових моделей кросівок Saucony. У них класика поєднується з легким відтінком ретро. Свого часу, як і модель Saucony Trainer-80, кросівки Shadow Original отримали визнання серед бігунів. Звідси безкомпромісне поєднання комфорту і стритстайлу.

Ціна: 2 700 гривень


AYA

У перекладі Aya означає «швидко літати». Вперше модель випустили 1990 року як кросівки для бігу. Вони «дихали», були легкі та здобули прихильність покупців. Цього року Aya повертається в осінній колекції в оновленому дизайні та з новими деталями. Повертається, щоб знову злетіти.

Ціна: 2 670 гривень

Jazz Low Pro

З 2002 року ця модель є найбільш витонченою копією оригінального силуету легендарних Jazz Original в комплекті з двома різними кольоровими шнурками для змішування стилів. Нову модель зробили з тоншого матеріалу. А ще додали мяку внутрішню частину та амортизовані устілки, що поглинають удар і забезпечують комфорт. Завдяки нейлону та замші ці кросівки зносостійкі.

Ціна: 2 190 гривень


Jazz Outdoor

Coming Soon

Ці кросівки – оновлена модель базової версії Jazz Originals. Вона поєднує багаторічну історію Saucony в стилі ретро. В Jazz Outdoor використали оригінальні особливості непідвладного часу стилю. На відміну від Jazz Originals ця модель має більш агресивну підошву, міцніше шнурування та яскраве забарвлення.


Матеріал підготовлено за підтримки