Український бренд одягу в етнічному стилі ETNODIM створив нову колекцію. Цього разу дизайнерів надихнула єдина у Європі заповідна ділянка степу, яку ніколи не обробляла людина – Асканія-Нова. Вирішальним поштовхом для визначення теми колекції став трейлер фільму «Асканія-Нова» про історію степового заповідника.

Розробники хотіли поділитися враженнями від справжнього українського сафарі у дизайні одягу. Для цього дослідили всі особливості місцевості та створили унікальний орнамент для суконь і вишиванок. Нову колекцію відзняли на території заповідника, а героїнею зйомки стала модель Настя Шиянова.

«Ми хотіли залишити відбиток місцевості на тканинах суконь і вишиванок, створити таку собі фольклорну метафору через образи та символи», – кажуть дизайнери.

The Village Україна разом з ETNODIM розповідають про сукні та вишиванки з нової колекції.

Легка біла сукня з льону з рослинним орнаментом Virgin

У легкому одязі з натуральних тканин можна відчути себе ближчим до природи. Крім того, лляна модель Virgin дає змогу постійно змінювати образ, варто лише доповнити рослинний орнамент сукні улюбленими аксесуарами. Актуальний оверсайз додає легкості образу.

Ціна: 3 400 грн

Біла блузка з білим рослинним орнаментом Pure

Вишиванка Pure поєднує елегантність і простоту. Широкі рукава та округла горловина підкреслюють жіночність силуету. А ніжна деталізована вишивка додає образу легкості.

Ця модель комбінується з різними стилями одягу, тому може слугувати базою для різноманітних образів. Наприклад, з джинсовою спідницею для кежуал-луку чи зі штанами-кюлотами для вечірнього виходу.

Ціна: 2 200 грн

Лляна мідісукня з аплікацією з вишивки Poppy

Сукня Poppy – класика української символіки в сучасному дизайні. Вона поєднує в собі характер дикого степу та витончену красу: теракотовий і червоний кольори. На моделі зображені стилізовані квіти маку, нанесені методом аплікації тканини. Принти мають екстравагантний вигляд, завдяки чому сукня є самостійним елементом образу.

Стримані, але яскраві кольори сукні та пояс на талії створюють лук для будь-якої події: від публічного заходу до романтичної зустрічі.

Ціна: 4800 грн

Біло-зелена сукня вільного крою з вишивкою Temple

Асканія Нова – домівка для 500 видів рослин і понад 3 000 видів тварин. Лляна сукня Temple у біло-зеленому кольорі нагадує, що справжній храм всередині нас, у гармонії з навколишнім світом.

Силует сукні актуальний цього сезону: широкі манжети роблять акцент на верхній частині та рукавах. Етнічну вишивку на сукні виконали хрестиком і гладдю.

Ціна: 4 800 грн

Легка мідісукня з вишивкою Jungle Light

Вишивка на моделі Jungle Light ніби повторює лінії тропічного лісу, а довжина міді додає образу загадковості.

Льон і вільний крій моделі допомагають почуватися комфортно протягом дня. Колір сукні, широкі рукави та вишивка додають образу жіночності. Завдяки поясу можна створити романтичний образ, завязавши його різними способами.

Ціна: 3 400 грн

Лляна мідісукня на кнопках з вишивкою Butterfly Dress

Щоразу, одягаючи попелясту Butterfly Dress, можна перероджуватися і почуватися іншою. Ідеальна довжина міді, гармонійне поєднання кольорів і в міру контрастна вишивка – все це створює яскравий образ, що привертає увагу. Сукня має вільний крій, але завдяки поясу можна довільно змінювати силует.

Ціна: 4 200 грн

Легка теракотова сукня з геометричною вишивкою Africa

Африку, геометрію та Асканію-Нову обєднує сафарі – подорож-екскурсія до дикої природи. Візерунковий шлях, вишитий на теракотовій сукні, передає настрій заходу сонця у сповнених свободою куточках світу.

Етнічні символи моделі поєднуються із розслабленим словянським кроєм сукні. Манжети рукавів доповнює оздоблення в стилі бохо-шик, а пояс із білими китицями – яскравий акцент, який збирає силует. Не турбуйтеся, якщо вас насторожує довжина міні, зверніть увагу на закритий виріз горловини, який збалансовує образ.

Ціна: 4 200 грн

Темно-сіра лляна вишиванка ONYX

Лляна вишиванка графітового кольору – це чудова основа для повсякденного та святкового образів. Модель ONYX виготовлена з натурального льону та оздоблена вишивкою гладдю. Завдяки актуальним цього сезону широким рукавам вишиванка матиме стильний вигляд навіть з джинсами і ковбойками.

Ціна: 2 900 грн

Легка лляна сукня з рослинним принтом в стилі бохо Legend

Американський бізон, попри свій вигляд, дуже тендітна тварина. Так само і лляна сукня Legend у стилі бохо. Незважаючи на свою багатофактурність, модель є елегантною та пасує навіть для вечірніх виходів. Усе завдяки рослинному принту, що є головним акцентом в образі.

Ціна: 3 980 грн

Синя сукня з льону з рослинним орнаментом Jawa Blue

Сукня з льону Jawa Blue нагадує про блакитне небо над степом. А бордові та білі візерунки у формі квітів на моделі вдало контрастують з ніжно-блакитним матеріалом сукні.

Довжина міді та вільний крій комфортні для щоденного життя в місті чи розслабленого відпочинку на морі. Якщо хочеться нового – можна виділити талію за допомогою блакитного пояса.

Ціна: 3 400 грн

Легка жовта сукня з вишивкою Jawa

Жовтий – колір степу та літа. Лляна мідісукня Jawa – це гарний варіант для міста або ж відпочинку в спекотних місцях. На передній частині моделі симетрично, по обидва боки, зображені квіти і листя. Крім того, сукня має тонку текстуру та вільний крій, через що приємна до тіла та не обмежує рухи. Образ можна змінювати завдяки поясу з того ж матеріалу.

Ціна: 3400 грн

Сайт

Facebook

Instagram

Фото: Артур Верховецький

Матеріал підготовлено за підтримки