З 1 по 16 червня мережа магазинів Arena проведе акцію «Супер Обмін» – всі охочі зможуть обміняти стару пару взуття на нову зі знижкою 50%. Обрати нову пару можна серед моделей брендів Saucony і Le Coq Sportif. Зібране під час акції взуття передадуть на благодійність.

The Village Україна разом з Arena Store розповідають, як обміняти пару набридлого взуття на нові кросівки чи кеди зі знижкою.

Оберіть непотрібну пару взуття для обміну

Подаруйте друге життя кедам, сандалям чи еспадрільям, які вже давно сумують у шафі. Для участі в акції бренд, сезон чи стан зайвого взуття не мають значення – не соромтеся приносити в магазин Arena те, що маєте. Проте, аби пара допомогла людині, яка опинилась у скрутному становищі, – обмінюйте взуття в задовільному стані.

Приносьте взуття в будь-який магазин Arena

Обміняти взуття можна у будь-якому магазині з мережі Arena. Акція «Супер Обмін» проходить у Києві, Львові, Харкові та Дніпрі. У Києві, наприклад, долучитися до акції можна у ТРЦ Lavina Mall, ТРЦ Ocean Plaza, ТРЦ Gulliver, ТРЦ Dream Town, ТРЦ Arkadia, ТРЦ Plazma та інших.

Оберіть нову пару, на яку хочете обміняти старе взуття

У рамках акції можна обрати нову пару кросівок чи кедів від брендів Saucony і Le Coq Sportif. У «Супер Обміні» беруть участь як спортивна лінія Saucony Performance, взуття для бігу і фітнесу, так і лінія Saucony Originals – класичні моделі бренду 80-х та 90-х років. Що ж до Le Coq Sportif – участь в акції бере вся лінійка бренду, разом із преміальною та лімітованою колекціями.

Долучайтеся до благодійності

Пара кросівок, яка давно вже набридла, може стати в пригоді комусь іншому. Організатори «Супер Обміну» передадуть усе зібране під час акції взуття на благодійність – у «Будинок соціального піклування» в Києві. Центр опікується безпритульними громадянами, надає їм соціальний захист, підтримку та тимчасовий прихисток.

Матеріал підготовлено за підтримки