12 травня в Україні відзначають День матері. Спеціально до свята магазин квітів та подарунків DON PION робить безкоштовну доставку подарунків для мам.

Ми разом з DON PION розповідаємо про п’ять ідей подарунків для мами, які будуть одночасно красивими та практичними.

Букет квітів

Букет для мами – завжди гарна ідея. Саме тому DON PION підготував спеціальну колекцію букетів: від ніжно-рожевого та білого до яскравого жовтого і насиченого фіолетового. Букети різні за формою, розміром та складом: є сезонні травневі квіти та екзотичні з усього світу. Наприклад, букет із троянд, тюльпанів та півоній чи з ароматного бузку, фрезії та матіоли. Або ж подаруйте мамі незвичну композицію в лаконічній коробці.

Якщо ж хочеться чогось нового – у DON PION є можливість зібрати власний букет разом з флористом.

Уся колекція

Ціна: від 525 грн

Набір з ароматом для дому та квітів

Спеціально до Дня матері DON PION підготував набори зі свіжими квітами та ароматами для дому. У кожному наборі – квіткова композиція, що перегукується із запахом дифузора для дому або свічки.

Дифузори в цій колекції – це аромати для дому ручної роботи, які створює подружня пара з Італії. Так вони діляться власним досвідом подорожей навколо світу. Аромати в дифузорі стійкі, але не нав’язливі: цитрус, ментол та лаванда. Ексклюзивно представлені в Києві у DON PION.

Уся колекція

Ціна: 2750 грн

Набір керамічного посуду

Набір кераміки ручної роботи – це гарний та практичний подарунок для мами. Набір включає три керамічні стакани та три таці у формі листочків. Увесь посуд виробляють у власному керамічному цеху DON PION, де вироби покривають спеціальною кольоровою глазур’ю. Кожен набір запаковано в дерев’яну подарункову коробку, оздоблену квітами та стрічкою з бантом. Подарунок готовий.

Уся колекція

Ціна: 2300 грн

Квітковий конверт щастя

Квіти в керамічному конверті – альтернатива традиційному букету в стилі old-fashioned. Це немов написати мамі символічного листа подяки. Можна обрати різні квіткові композиції, наприклад, з білими трояндами, фрезіями та евкаліптом. А керамічний конверт, виготовлений вручну, може слугувати як ключниця, підставка для зубних щіток чи косметики.

Уся колекція

Ціна: 705 грн

Оберемок повітряних кульок

Повітряні кульки можуть стати як самостійним подарунком, так і доповненням до квітів. У колекції для мам від DON PION усі оборемки повітряних кульок мають різні форми та забарвлення: у формі серця, зірок чи в кольорах веселки. Такі повітряні кулі тримають свою форму та розмір не менше 30 годин.

Уся колекція

Ціна: від 850 грн

Матеріал підготовлено за підтримки