Сумка – це практичний та водночас стильний аксесуар, що може змінити цілий образ. Цього сезону можна сміливо експериментувати з моделями та обирати незвичні форми на щодень.

The Village Україна та HELEN MARLEN розповідають про 10 сумок, актуальних у новому сезоні.

STAUD

Сумки-бочки та сумки-трапеції – актуальні форми нового сезону. Модель від STAUD виготовлена зі 100% шкіри. Такі сумки теракотового й молочного відтінків гарно поєднуються з літніми світлими образами. Внутрішнє оздоблення сумки виготовили із замші, а ще там є дзеркальце, що дуже зручно. Закривається сумка на кнопку-магніт.

3.1 PHILLIP LIM

Поясні сумки зберігають свої модні позиції в новому сезоні. Вони підкреслюють талію та можуть слугувати за пояс для жакета чи сукні. Універсальна модель від 3.1 PHILLIP LIM має дві ручки, що регулюються: одну для пояса, другу – щоб носити на плечі. Сумка виготовлена зі 100% шкіри відтінку охри, що добре комбінується з білим та чорним кольорами. Бахрома – додатковий акцент у стилі бохо.

CULT GAIA

Модна сумка – не тільки зручна, а й грає роль головного аксесуара весняного образу. Мініатюрна модель від CULT GAIA має актуальне забарвлення «під черепаху» та незвичну архітектурну форму. Чудово підійде для вечірнього образу замість класичного клатча.

STAUD

Імітація шкіри крокодила і пітона – це тренд, що перейшов з осіннього сезону. Сумка-трансформер від STAUD складається з прозорого корпуса та чорного клатча, який легко виймається. Шкіра під крокодила стильно перегукується з ручкою, а клатч вміщує всі необхідні дрібнички. Крім того, модель сумки дозволяє експериментувати та носити її окремі частини.

CULT GAIA

Солом’яні сумки різних форм захопили модні подіуми. Мабуть, це продовження глобального тренду на природні матеріали та фактури. Плетена сумка-бочка від CULT GAIA виглядає стильно і поєднується як із щоденними білими сукнями, так і зі стриманими вечірніми луками.

LANCASTER

Карамельно-рожевий колір сумки від LANCASTER бренд збалансував стриманою архітектурною формою. Вироблена зі 100% шкіри, сумка має дві ручки та вміщує все необхідне для прогулянок містом. Така модель буде чудовим доповненням для образу в пастельних тонах. Проте радимо не перегравати з рожевим.

STAUD

Така модель – продовження тренду на плетені авоськи та сумки-бочки. Крім того, сумка від STAUD виглядає стильно завдяки контрасту білого та чорної або коричневої сітки. Використовуйте сумку в якості клатча для літніх прогулянок в місті.

LANCASTER

Пастельні кольори вдало поєднуються як з осінньо-зимовими, так і з літніми образами. Модель від LANCASTER молочно-рожевого відтінку виготовлена зі 100% тисненої шкіри та має внутрішнє оздоблення з натуральної замші. Завдяки регульованій ручці сумку зручно носити через плече. Завдяки кольору та формі модель вдало виглядає як з повсякденними, так і з вечірніми образами.

CULT GAIA

Це радше витвір мистецтва, ніж звичайна сумка. Модель CULT GAIA виконана з пластику перламутрового кольору та має небанальну форму, що нагадує нам про загальний тренд на вінтаж. Така сумка вмістить найнеобхідніші речі, такі як телефон та гаманець, і допоможе створити цікавий образ для вечірки чи прогулянки містом.

CULT GAIA

Крім солом’яних сумок у цьому сезоні актуальні в’язані авоськи та речі, що нагадують макраме. Модель від CULT GAIA – це екстравагантна версія авоськи, яка доречно виглядатиме навіть із чорною коктейльною сукнею. Або ж сміливо додавайте таку сумку до літнього білого тотал-луку.

Матеріал підготовлено за підтримки