Справжня весна починається з вибору нової сукні: шовкової, з квітковим принтом чи вільної моделі з льону.

The Village Україна разом з HELEN MARLEN розповідає про актуальні моделі легких суконь для сезону весна-літо.

SALONI

Яскрава літня сукня з квітковим принтом – універсальне рішення для роботи та вечірок. Модель від SALONI має вигідний приталений крій і ретро-деталі у вигляді ґудзиків та рукавів-воланів. Доповнюйте яскраву сукню кедами чи босоніжками з тонкими ремінцями. І не забудьте солом’яну круглу сумку для актуального літнього образу.

COSTARELLOS

Ніжні пастельні відтінки – основний тренд літнього сезону. Рожева шовкова сукня COSTARELLOS із драпіруванням – це вже готовий вечірній лук, що не потребує яскравих аксесуарів. Доповніть її білим взуттям і мінімалістичним клатчем.

PHILOSOPHY
DI LORENZO SERAFINI

Одночасно екстравагантний та зручний варіант – сукня, що візуально видається двома окремими елементами гардероба. Модель від PHILOSOPHY DI LORENZO SERAFINI поєднала в собі білу блузу з модним глибоким вирізом і спідницю з індійськими мотивами. Завдяки білому верху низ не здається занадто яскравим, у такому образі можна сміливо йти на роботу. До сукні підбирайте взуття стриманих кольорів без зайвих деталей.

SALONI

Відтінок living coral залишається на піку популярності. Гарний приклад, як можна обіграти такий колір – сукня від бренду SALONI з квітковим принтом. Вона виготовлена зі стовідсоткового шовку та має додаткові стильні елементи – об’ємні рукави та ґудзики, що нагадують вікторіанський стиль. Яскравий патерн сукні радимо доповнити простими аксесуарами, аби не перевантажити образ. Наприклад, можна обрати босоніжки в тон елементів принта сукні.

THIERRY COLSON

Що може бути кращим у спеку, ніж вільна сукня з льону. Модель сіро-білого кольору від THIERRY COLSON виготовлена зі стовідсоткового льону, застібається на ґудзики та має додатковий акцент на талії – зав’язки. Принт на сукні нагадує актуальний у цьому сезоні малюнок в індійському стилі. Доповніть сукню босоніжками з коричневої шкіри та  солом’яною сумкою.

P.A.R.O.S.H.

Універсальна модель літнього гардероба – шовкова сукня від P.A.R.O.S.H. Вона добре поєднується як з кедами, так і з босоніжками та кардиганом оверсайз. Квітковий принт і приталений крій сукні перегукується з вінтажним стилем француженок. Якщо хочете залишатися на боці мінімалізму – доповнюйте сукню стриманими білими ботильйонами.

SELF-PORTRAIT

У цьому сезоні коктейльну сукню міні для літніх вечірок обирайте в стилі 80-х. Асиметричний крій та об’ємний рукав-волан – тренди сезону. Доповнюйте таку сукню мінімалістичним клатчем та обирайте босоніжки на невисоких підборах. Модель від SELF-PORTRAIT має блискавку та додаткові застібки, а також дві зручні кишені – для комфортних танців до ранку.

PHILOSOPHY
DI LORENZO SERAFINI

Розслаблений крій та етномотиви – складові гарної літньої сукні. Завдяки поясу та манжетам модель від PHILOSOPHY DI LORENZO SERAFINI є досить стриманою і пасує на щодень. Для цього доповніть сукню, наприклад, замшевими ковбойками чи літніми ботильйонами.

P.A.R.O.S.H.

Довга літня сукня – на випадок, якщо хочеться змінити звичні міні та почуватися розслаблено. Модель від P.A.R.O.S.H. виготовлена зі стовідсоткового шовку і підійде навіть для літньої спеки в місті. Крім того, насичений зелений колір залишиться з нами й  наступного осіннього сезону. Сміливо носіть сукню з білими кросівками та сумками-авоськами.

PROENZA SCHOULER

Актуальна модель для прихильників стильного мінімалізму – сукня молочного кольору з незвичайним кроєм та драпіруванням. Архітектурні рукави та драпірування на спідниці створюють об’ємний образ, а широкий пояс вдало його збалансовує. Доповніть сукню взуттям та аксесуарами білого кольору й без принтів.

Матеріал підготовлено за підтримки