Весна – це час класичних бежевих тренчів та яскравих дощовиків. Бо коли ще, як не зараз. Ми разом з HELEN MARLEN підібрали верхній одяг для комфортного міжсезоння.


Для неї


GUCCI

Шкіряна куртка

Мабуть, весна починається у момент, коли ми змінюємо пуховик на шкірянку. Вкорочена модель від Gucci – це данина стилю гранж і хороша альтернатива класичним силуетам. Тим паче, пояс на куртці вдало підкреслює талію, а вишивка на спині нагадує нашивки рок-гуртів. Куртку радимо поєднувати з легкими жіночими сукнями та масивним взуттям у стилі мілітарі.

Theory

Плащ із бавовни

Плащ пастельного блакитного кольору – хороша альтернатива класичним бежевим відтінкам. Тренд чудово поєднується з іншими базовими кольорами та гармонійно впишеться в щоденний гардероб. Крім того, плащ від Theory виготовлений зі стовідсоткової бавовни та має пояс, що дає змогу створювати чіткий силует.

N°21

Легка куртка

Трішки хуліганська куртка від бренду N°21 підійде не тільки фанатам серфінгу. Оскільки принт на куртці у стриманих чорно-білих кольорах, немає загрози переграти з акцентами в образі. Проте радимо все ж доповнювати куртку однотонними речами. Одягайте її з джинсами та кросівками чи експериментуйте зі спортивним стилем і поєднуйте куртку зі шпильками.

BURBERRY

Джинсова куртка

Джинсова куртка – це вже елемент базового гардероба. Модель із насиченого синього джинсу від Burberry нагадує нам стиль 90-х і добре поєднується з базовими відтінками білого та чорного. А для актуального весняного образу одягайте тотал денім-лук із курткою та широкими джинсами.

Burberry

Плащ із капюшоном

Класичний тренч від британського бренду – це як інвестиція у витвір мистецтва. Мода змінюється, проте бежеві плащі Burberry залишаються актуальними із сезону в сезон. Якщо вам потрібні додаткові аргументи, тотал-лук бежевих відтінків – це найгарячіший тренд весни. Не застібайте плащ, аби було видно його брендову підкладку в клітинку. Або ж носіть тренч як сукню та в парі з білими кросівками – для зручного весняного образу.


Для нього


SATURDAYS NYC

Куртка

Легка куртка в клітинку від SATURDAYS NYC радше нагадує сорочку, тому класно комбінується з білою футболкою та синіми джинсами. Виготовлена зі стовідсоткової бавовни, вона добре підійде для неформальних прогулянок містом.

Theory

Двостороння куртка

Модель темно-синього кольору, яка чудово пасуватиме до ділового образу. Куртка виготовлена зі шкіри та поліестеру та має дві місткі кишені. Крім того, її можна носити на два боки і змінювати луки.

Helmut Lang

Плащ

Якщо відчуваєте, що за зиму втомилися від чорного – обирайте білий дощовик на весну. Модель від Helmut Lang виготовлена зі стовідсоткового поліестеру, тому добре захищає від несподіваних дощів. Додаткові бонуси куртки: капюшон, місткі кишені та зручні застібки. Поєднуйте плащ з чорним одягом для стильного контрастного образу.

STONE ISLAND

Вітровка

Куртка кольору хакі – це універсальний одяг на весну. Модель на блискавці та застібках добре захищає від вітру та має дві зручні кишені. Куртка від STONE ISLAND одягайте для суботніх прогулянок містом, разом з білою футболкою та джинсами.

MACKINTOSH

Тренч

Британський бренд MACKINTOSH існує з кінця XIX століття та відомий своєю технологією водонепроникних плащів.Тренч виготовлений зі спеціальної бавовни, що захищає від негоди. Водночас модель має елегантний вигляд і прослугує не один сезон.


Матеріал підготовлено за підтримки

Фото обкладинки: BURBERRY