Весна – це гарна можливість оновити гардероб і спробувати незвичні кольори та поєднання. Нарешті можна зняти важкі куртки та змінити одяг усіх відтінків чорного на щось яскраве та натуральне.

The Village Україна разом з HELEN MARLEN розповідають про 10 трендових елементів чоловічого гардероба для нового сезону.

Піджак
BARENA VENEZIA

Піджак теракотового кольору – це класна можливість поєднати робочий та неформальний стилі в одному образі. Піджак зроблений із шерсті та доповнений актуальними великими зовнішніми кишенями. Одягайте його разом з блакитними класичними джинсами та білою футболкою. Або вибирайте штани такого ж кольору для стильного тотал-луку. Цього сезону коричневого забагато не буває.

Кеди
STOKTON

Кеди – це база будь-якого гардероба. Їх можна сміливо поєднувати з класичними костюмами та актуальними підрізаними джинсами. Бежевий колір моделі від STOKTON робить такі кросівки актуальним взуттям у новому сезоні. Кеди виготовили в Італії зі стовідсоткової шкіри, вони прослужать не один сезон.

Брюки
BARENA VENEZIA

Головний колір нового сезону – коричневий, від бежевих відтінків до насиченого теракотового. Тому, якщо шукаєте штани для нового сезону, спробуйте проігнорувати чергові джинси та зробіть ставку на теракотові брюки. Модель від BARENA VENEZIA на резинці виготовлена із шерсті та підходить для міста та відпочинку. Крім того, штани мають 4 місткі кишені – для телефона та різного дріб’язку. А коричневий вдало комбінується з білим кольором чи солом’яними відтінками.

Сорочка
STONE ISLAND

Сорочка коралового кольору – це стильний елемент весняного образу. Застібніть її на всі ґудзики та одягайте разом із сірим піджаком для ділового луку. Або ж поєднайте з білою футболкою, джогерами та вирушайте на відпочинок за місто. Модель від STONE ISLAND зроблена в Італії зі стовідсоткового льону, тому також підходить для спекотного літа в місті.

Сорочка
PALM ANGELS

Сорочка оверсайз з опущеною лінією плечей – переосмислення класичної моделі з 80-х. Цього сезону популярні тотал-луки з деніму, тому сміливо доповнюйте сорочку від PALM ANGELS джинсами такого ж відтінку. Для стильного багатошарового образу та можливої негоди вибирайте парку з рефлективними вставками.

Брюки
BARENA VENEZIA

Бавовняні штани – це хороша альтернатива джинсам. У них комфортно як навесні, так і в розпал літньої спеки в місті. Крім того, модель має актуальну вкорочену довжину. Колір і фасон брюк від BARENA VENEZIA нагадують нам стиль 70-х. Якщо вважаєте, що фіолетовий – занадто сміливий колір, доповніть штани білими чи коричневими речами.

Кросівки
GUCCI

Досі актуальні масивні «татові» кросівки витісняє новий тренд – трекінгове взуття. Модний дім GUCCI одним із перших запропонував свою версію кросівок і створив модель Flashtrek sneaker. Кросівки виготовлені зі шкіри та мають вставки зі світловідбивної тканини. Для модного образу поєднуйте їх з об’ємним худі та штанами карго.

Куртка
MONCLER GRENOBLE UOMO

З кожними сезоном відомі бренди все більше надихаються вуличним стилем. Гарний приклад – асиметрична куртка-дощовик від MONCLER. Модель має актуальний об’ємний силует і водночас добре захищає від негоди. Адже поліестер не пропускає вологу, а капюшон та надійні застібки оберігають від раптового холодного вітру. Універсальний чорний колір пасує до будь-якого образу. Але якщо хочете бути в тренді, доповніть куртку штанами з накладними кишенями та трекінговим взуттям.

Світшот
SATURDAYS NYC

Спортивний одяг у щоденному гардеробі – головний тренд останніх сезонів. Худі Saturdays NYC зроблене зі стовідсоткової бавовни, тому не тільки приємне на дотик, а й зігріває у міжсезоння. Поєднуйте його з білою футболкою та легкою паркою кольору хакі – для стильного багатошарового образу. І переконайтеся, що помаранчевий колір також може бути універсальним.

Куртка
STONE ISLAND

Технологічні тканини та зручний крій – тренд сезону весна-літо 2019. Куртка від STONE ISLAND пошита з поліестеру, тому захищає від дощу та весняного вітру. Для додаткового захисту куртка застібається на ґудзики, блискавку та має затяжки. Вона добре пасує до класичного образу в стилі кежуал: блакитні джинси, білі лонгсліви та улюблені кросівки. І ви готові підкорювати світ.

Матеріал підготовлено за підтримки