Весна починається з нової пари кросівок: класичних білих або яскравих у стилі 80-х.

Представництво Saucony в Україні презентувало колекцію весна-літо 2019. До неї увійшли нові моделі кросівок та оновлені хіти. Наприклад, вінтажні моделі 80-х та 90-х – Grid 9000, Azura ST та Jazz Original Vintage – відтворили в сучасних матеріалах та нових кольорових рішеннях.

Зйомку для нової колекції провели на тлі фотографій Києва минулого століття. Головна ідея колекції  показати, як пов’язані між собою історія, мода та повсякденне життя.

The Village Україна спільно із Saucony розповідають про моделі кросівок на весну, які можна поєднувати з будь-чим.

Shadow Original Vintage


2 850 гривень

Популярна базова модель кросівок Saucony, що поєднує комфорт і вуличний стиль. Це ідеальний варіант для любителів класики та легкого ретро. Свого часу, як і модель Trainer-80, кросівки Shadow Original отримали визнання серед бігунів.


У новій колекції моделі Shadow Original виконані з високоякісної замші із м’якою флісовою підкладкою та класичним лого на язику. Амортизована устілка поглинає удар, а підошва з технологією EVA забезпечує хорошу амортизацію. Цієї весни шукайте кросівки блакитного, сірого та бежевого кольорів і модель відтінку бургунді.

Jazz Vintage


2 420 гривень

Jazz Vintage – модель у стилі ретро, яку бренд Saucony випускає вже багато років. Кросівки Jazz Vintage мають впізнаваний силует, що не змінюється з часом. Обирайте цю пару, якщо любите комфорт і класику. Завдяки зручній підошві з амортизацією ноги менше втомлюються під час прогулянки, а міцна сітка забезпечує комфортне носіння.

Цього сезону Saucony пропонують модель Jazz Vintage у рожевому та смарагдовому кольорах. Поєднуйте такі кросівки з речами пастельних та білих відтінків для створення весняного образу.

Azura


2 710 гривень

Перші Saucony Azura випустили ще у 1988 році. Цього року вони повертаються в оновленому вигляді, аби відсвяткувати 30-річний ювілей. Легкі та швидкі кросівки виготовлені в своєму оригінальному кольоровому рішенні. Модель виконана зі 100% органічної синтетичної мікрозамші з класичною жорсткою п’ятою для додаткової зручності.

Grid 9000


3 590 гривень

Grid 9000 – данина тренду на масивні «татові» кросівки, що не втрачає позицій у новому сезоні. Це взуття значно відрізняється від інших кросівок Saucony і є одним із найбільш перспективних релізів. Біло-синя модель Grid 9000 чудово пасує до білих шкарпеток, синіх класичних джинсів, вуличного стилю та весняного настрою.

Shadow 5000 Vintage


3 420 гривень

Кросівки Saucony Shadow 5000 – найпопулярніша модель для створення колаборацій. Упродовж багатьох років бренд Saucony випускав різні варіації кросівок Shadow 5000 у співпраці зі світовими дизайнерами, снікершопами, зірками та світовими марками. Крім того, модель є дуже зручною для щоденних прогулянок: потовщений язичок, м’який матеріал усередині та амортизована устілка забезпечують комфорт протягом дня.

У колекції весна-літо 2019 шукайте Shadow 5000 Vintage у яскравому сіро-червоному виконанні.

НАД КАМПЕЙНОМ весна-літо 2019 SAUCONY UKRAINE ПРАЦЮВАЛИ:

фотографка: Аня Брудна
стилістка: Маша Сівякова
макіяж та зачіска: Анастасія Леонова
продюсерка: Катя Тяпкина
моделі: Влад, Ніка, Владік (Cat-B)
асистент продюсера: Альоша Морозов

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ
УКРАЇНСЬКОГО ПРЕДСТАВНИЦТВА SAUCONY