З 6 по 8 березня експерти бренду Lancôme проведуть майстер-клас із підбору косметики та нанесення макіяжу для гостей магазину Brocard у ТРЦ Gulliver. 

Один з експертів – Петр Блеча, він працює візажистом понад 20 років, створював образи Меріл Стрип, Пенелопі Круз та Кейт Вінслет для червоної доріжки. З 2008 року працює у складі команди Lancôme National Makeup Artist та проводить майстер-класи по всьому світу.

У команді візажистів працюватимуть і б’юті-тренерки L’oreal Ukraine Анастасія Мехеда та Катерина Надєждіна.

 6 березня з 12:00 до 20:00 у промозоні Brocard у ТРЦ Gulliver працюватимуть візажисти Lancôme, вони допоможуть з вибором косметики та нанесенням макіяжу. З 15:00 до 19:30 Петр Блеча проведе майстер-клас із нанесення макіяжу. Всі охочі зможуть повторити макіяж самостійно чи з допомогою візажистів. 

 з 7 по 8 березня з 12:00 до 20:00 на локації Brocard у ТРЦ Gulliver троє візажистів Lancôme допоможуть гостям обрати продукцію бренду або нанести макіяж.

«Мені подобається, як макіяж надає жінці впевненості у собі: на подіумі, в офісі, вдома чи на побаченні. Моя техніка макіяжу полягає в тому, щоб розкрити природну красу жінки та додати трішки веселощів до її образу», – коментує Блеча івент у Києві.

З 6 по 8 березня при покупці будь-яких двох одиниць продукції Lancôme у мережі Brocard відвідувачі отримають фірмовий подарунок. А при купівлі будь-якого аромату від Lancôme вам запропонують безкоштовно зробити іменне гравіювання на флаконі (пропозиція дійсна у магазині Brocard у ТРЦ Gulliver).


 Lancôme – косметичний бренд, який заснував у 1935 році Арман Петіжан. Lancôme створює декоративну косметику, парфуми та засоби для догляду за шкірою. На сьогодні бренд належить компанії L'Oreal.


Матеріал підготовлено за підтримки Brocard