Щодня наша шкіра переживає стрес: від міського повітря, харчування та негативних емоцій. Тому вона потребує делікатного догляду, очищення, зволоження і тонізування. Крім того, щоденний догляд за собою – це можливість відпочити та знайти час для себе.

The Village Україна та бренд натуральної української косметики «ЯКА» розповідають про 9 засобів для догляду за шкірою, що можуть стати щоденним ритуалом.


Сироватка для догляду за обличчям з біозолотом

Сироватки з активними речовинами – тренд у догляді за шкірою обличчя. Це додатковий етап щоденного ритуалу, що підсилює дію основного крему.

Сироватка від «ЯКА» містить біозолото, що стимулює клітини шкіри, які виробляють колаген, необхідний для підтримки пружності епідермісу. Наносити сироватку варто масажними рухами після очищення та перед нічним кремом.

Ціна: 88 гривень


Масло для тіла «Лимон-Бергамот»

Масло зі свіжим ароматом лимона та бергамоту – це гарна можливість відчути бадьорість із самого ранку та зробити легкий масаж тіла.

Масло від «ЯКА» зволожує, пом’якшує та заспокоює суху й подразнену шкіру. Його щоденне використання покращує загальний стан шкіри та робить її приємною на дотик. Завдяки екстрактам цитрусових, ехінацеї, а також оливковій, кокосовій та олії какао, масло має протизапальну дію, допомагає у боротьбі з висипаннями та жирністю шкіри. Наносьте його масажними рухами після кожного прийому душу чи ванни.

Ціна: 106 гривень


Скраб для тіла «Лаванда»

Натуральні скраби для тіла допомагають боротися з ороговілими клітинами та підвищують загальний тонус шкіри.

Скраб від «ЯКА» м’яко очищає, позбавляє від сухості та покращує стан шкіри. Вона стає м’якою, а завдяки ніжному скрабувальному компоненту – цукрозі – засіб тонізує, зволожує та підходить для гіперчутливої шкіри. Застосовуйте скраб 1-2 рази на тиждень під час ранкового душу, аби налаштуватися на активний день.

Ціна: 95 гривень

Скраб для обличчя «Ваніль»

Скраб для обличчя «Ваніль» – це делікатне очищення шкіри від ороговілих клітин. Використовуйте скраб зранку, аби відчути тонізуючий ефект від кофеїну. Завдяки екстракту ванілі та оліям засіб зволожує та захищає шкіру. А екстракт ехінацеї надає їй здорового вигляду. Скраб підходить для чутливої шкіри.

Наносьте засіб легкими масажними рухами на попередньо очищену шкіру. Легко помасажуйте та змийте теплою водою.

Ціна: 84 гривні


Гель для душу «Лаванда»

Лаванда відома не тільки своїм ароматом, а й лікувальними властивостями. До її складу входить ефірна олія, що має бактерицидний ефект.

Гель від «ЯКА» містить лавандову воду, тому його можна використовувати при шкірних проблемах: екземі, псоріазі, дерматитах, кропивниці та сонячних опіках. Завдяки екстракту квітів лаванди гель не подразнює навіть гіперчутливу шкіру.

М’які «зелені» ПАР і пантенол у складі гелю пом’якшують суху шкіру та роблять її еластичною.

Ціна: 92 гривні


Крем для обличчя нічний «Алое Вера»

Нічний крем – головний інструмент у догляді за шкірою обличчя. Його активні компоненти діють, поки організм відпочиває. Нічний крем повинен заспокоювати, зволожувати та працювати над головними проблемами шкіри.

Крем від «ЯКА» містить екстракт алое вера, а ще олії льону та зародків пшениці. Крем активно захищає шкіру, лікує запалення й оновлює клітини шкіри. Арганова олія, яка входить до складу, багата на кислоти Омега-6 та 9, що уповільнюють старіння шкіри та мають протизапальну дію. Колір обличчя поліпшується, шкіра стає більш пружною, гладенькою та чистою.

Ціна: 92 гривні


Піна для вмивання «Вітаміни та мінерали»

Піна для вмивання – важливий етап догляду за шкірою. Вона очищує пори від шкірного жиру і міського пилу та готує шкіру до подальшого догляду.

Засіб від «ЯКА» делікатно очищає шкіру, а завдяки пудрі перлин, алантоїну та пантенолу наповнює її сяйвом та омолоджує. Піна підходить для чутливої та подразненої шкіри.

Ціна: 87 гривень

Тонік для обличчя «Алое Вера»

Тонік – це додатковий етап очищення, що допомагає забрати залишки себуму та ороговілих клітин шкіри. Засіб від бренду «ЯКА» містить олію авокадо та компонент декспантенол, що проникають глибоко у шкіру, зволожуючи та захищаючи її. А завдяки екстрактам календули та ромашки тонік очищує та відновлює клітини епідермісу – пори звужуються, а шкіра стає пружною, м’якою і матовою. Застосовуйте тонік зранку та ввечері як другий етап очищення шкіри.

Ціна: 70 гривень


Обгортування для тіла «Кава з шоколадом»

Обгортування для тіла – це можливість знайти трохи вільного часу для себе.

Ароматне обгортування від «ЯКА» містить екстракт кави, що зволожує, омолоджує та підтягує шкіру. Крім того, кофеїн у складі бореться із целюлітом. Активний компонент – декспантенол – разом з оліями проникає глибоко в епідерміс та помітно підтягує шкіру.

Застосовуйте обгортування після гарячого душу: нанесіть засіб тонким шаром на проблемні ділянки тіла. Обгорніть плівкою та вкутайтеся ковдрою та залиште на 20 хвилин. Найкраще проводити процедуру курсами.

Ціна: 123 гривні


матеріал підготовлено за підтримки