Напередодні свят The Vіllage Україна у співпраці з різними брендами шукає відповідь на вічне питання: що і як дарувати? Ми складаємо списки товарів і послуг, які можуть стати вдалими подарунками для вас або ваших близьких.

The Village Україна разом з HELEN MARLEN обирає 10 подарунків для нього та для неї, які хочеться носити щодня.


Подарунки для неї

Шовкова сукня ZIMMERMANN

Сукня міді з квітковим принтом – універсальний подарунок. Такий варіант підходить для прохолодного міжсезоння та літніх вечорів. Наприклад, для міської варіації стилю бохо її можна комбінувати з оверсайз светрами грубої в’язки та замшевими ковбойками. Або ж обрати класичні босоніжки та сумку-клатч для вишуканого вечірнього образу. Ще одна перевага моделі від ZIMMERMANN, крім того, що суконь забагато не буває, це делікатний акцент на бюст’є – актуальний тренд нового сезону.

Чорна сукня

ZIMMERMANN

Модель від ZIMMERMANN – це новий погляд на класичну чорну сукню. Об’ємні рукава та деталі в етностилістиці дають змогу сміливо поєднувати її як з кедами, так і з босоніжками. А бавовна у складі забезпечує комфорт навіть у літню спеку. Здається, такий подарунок може йти в парі із запрошенням на гучний літній фестиваль.

Футболка з принтом Ganni

Біла футболка з принтом від Ganni – гарний подарунок для того, хто втомився від базових моделей. Вишиті принти на футболці нагадують татуювання. А завдяки асиметричному крою топ створює цікавий образ навіть із класичними штанами. Додатковий бонус: футболка зі стовідсоткової бавовни.

Шкіряні туфлі FABIO RUSCONI

Модель kitten heels – тренд останніх сезонів та гарний подарунок для фанатів моди. Таку модель з невеликим каблуком зручно носити щодня та поєднувати із сукнями та діловими костюмами. Проте особливо kitten heels пасують до завужених джинсів довжиною ¾ – це вигідно показує кісточки. Модель від FABIO RUSCONI виготовили з натуральної шкіри універсального чорного кольору. Додатковий акцент – барвисті камінці, що роблять щоденний лук незвичним.

Шовкова хустка SALVATORE FERRAGAMO

Здається, шовкові хустки ніколи не втрачали актуальності. Проте цього сезону їх варто пов’язувати не тільки на шию, а й заплітати у волосся. Такий образ доповніть геометричним жакетом оверсайз та базовим гольфом чи футболкою – аби не переграти з деталями. Крім того, хустка від класичного італійського бренду FERRAGAMO – це подарунок на довгі роки.


Подарунки для нього

Куртка DESCENTE

Вдалий варіант для прогулянок містом, подорожей і вихідних на природі. І чудовий подарунок для прихильників практичності та невеликих пригод. Куртка від DESCENTE виготовлена з поліестеру та добре захищає від негоди. А високий комір та об’ємний капюшон слугують додатковим захистом від вітру. Крім того, темно-синій колір гарно поєднується з іншими базовими кольорами.

Шкіряний гаманець SANTONI

Універсальний подарунок – шкіряний гаманець із відділеннями для готівки та карток. Базовий чорний доповнили яскравою резинкою, що також слугує застібкою для гаманця – порятунок для тих, хто не любить блискавки. Додатковий бонус – аксесуар виготовили професійні майстри в Італії.

Шовкова краватка SALVATORE FERRAGAMO

Якщо здається, що краватка – це банальний подарунок, зверніть увагу на шовкову модель від італійського бренду SALVATORE FERRAGAMO. Стильна та якісна краватка може стати улюбленим аксесуаром на довгі роки. Її класичний глибокий бордовий колір можна поєднувати з темно-синім та білим для стриманого, проте стильного образу.

Брюки BURBERRY

Універсальна і водночас стильна модель штанів від BURBERRY вдало доповнить будь-який гардероб. Брюки виготовлені зі стовідсоткової бавовни трендового бежевого кольору. Вони добре комбінуються з піджаком та класичними брогами. Проте їх також можна сміливо поєднати з масивними білими кедами та базовою футболкою. Обирайте такий подарунок для прихильників класичних речей.

Кеди SANTONI

Гарний спосіб урізноманітнити щоденний стриманий образ – кеди з яскравими кольоровими вставками. Обирайте таку модель на подарунок прихильнику незвичних аксесуарів та барвистих акцентів. Крім того, кеди від SANTONI виготовлені в Італії з натуральної шкіри та замші.

Матеріал підготовлено за підтримки