Мережа салонів краси Backstage відкрила свій десятий простір за адресою В’ячеслава Чорновола, 27. Backstage Chornovola – це сучасний салон краси площею 300 метрів квадратних, де клієнтам пропонують увесь спектр б’юті-послуг.

Новий салон Backstage Chornovola на В’ячеслава Чорновола, 27

У кожному салоні мережі Backstage – унікальний дизайн. Не винятком стала і нова локація на Чорновола: дизайн салону розробила студія Dreamdesign за участю Олени Добровольської та Яни Темертей.

Що є в Новому Backstage Chornovola:

 Простір салону розділили на великий оупен-спейс, чоловічу зону, зону візажу, робочі місця для стилістів, колор-бар та зону манікюру. Окремо в салоні працює кабінет косметолога з процедурами для обличчя і тіла.

 У Backstage Bar, декорованому повітряними сферами, можна випити кави та зробити манікюр та зачіску.

 Світові бренди. Майстри-перукарі салону Backstage Chornovola працюють з такими світовими брендами для догляду за волоссям, як La Biosthetique, L’Oreal Professionnel, Davines, Kerastase і Nashi Argan. Для манікюру клієнтам пропонують марки Luxio, Artistic, Reforma, Vinylux, а візажисти працюють з MAC, Estée Lauder, Romanova make up та TheBalm.

 Послуга «декілька процедур одночасно». Наприклад, майстри готові одночасно робити манікюр, педикюр, макіяж та зачіску. У спеціальному залі салону можна виконувати одночасно до 5 процедур.

Мережа Backstage дотримується політики демократичних цін. Укладка волосся  коштує від 225 гривень, стрижка – від 680 гривень. Комплексний манікюр у салоні пропонують за 235 гривень, а покриття гель-лаком – 335 гривень.

Коли

Щодня, 9:00-21:00

Де

В’ячеслава Чорновола, 27


Матеріал підготовлено за підтримки мережі салонів Backstage.