Зима – час випробування гардероба та нашої витривалості. Окрім морозу, нас підстерігають опади та перепади температури. The Village Україна разом з HELEN MARLEN зібрали 12 речей, які допоможуть пережити зиму стильно та комфортно.

WOOLRICH

куртка

Подовжена куртка з прямим силуетом від американського бренду Woolrich – універсальна річ для зими в місті. Класичні чорний та білий кольори легко міксувати з речами із різних стилів. Об’ємний комір та капюшон захистять від опадів, а подвійна застібка на блискавці та кнопках не дасть вітру проникнути під одяг.

JAKKE

лавандова шуба

Шуба лавандового кольору зі штучного хутра від Jakke неодмінно стане найяскравішою річчю у вашому образі. Зухвалий колір компенсує класичний v-подібний виріз з об’ємним коміром. Приталений силует робить образ жіночним, попри погоду та кількість шарів одягу. Доповнюйте лук чоботами-панчохами або ботфортами.

P.A.R.O.S.H.

шерстяне пальто

Двобортне пальто прямого крою P.A.R.O.S.H. – це класична базова річ. В поєднанні з капелюхом і ботильйонами на підборах пальто створює образ бізнес-леді, а з об’ємним шарфом і грубими чоботами стає взірцем стриманого, але бунтарського британського стилю. Доступні насичений зелений та глибокий коричневий кольори.

JAKKE

напівшубка

Ще яскравіше та ще зухваліше — напівшубки вільного крою від Jakke. Фіолетова, блакитна, чорна та смугаста біло-зелена кольорові варіації – це виклик сірим будням холодної пори року. Напівшубки виготовлені з екохутра та пропагують етичне ставлення до моди написами «Vegan vibes» та «Free from fur».

MUA MUA

светр

Святковий светр не обов’язково має бути червоним або зеленим з принтом ялинок, оленів та льодяників. Кежуал-варіант новорічного светра від Mua Mua – це об’ємна в’язка, приталений силует і стриманий сірий колір. Головний акцент – вишитий паєтками бант.

P.A.R.O.S.H.

шерстяний гольф

Стовідсоткова вовна, вільний крій і комір під горло – ці три складники роблять гольф P.A.R.O.S.H. комфортним та ідеальним для щоденної носки в холодну пору. Фішка виробу – відкрите плече та рукав на зав’язці. Міксуйте гольф з міді-спідницями та підборами для ділових зустрічей або з джинсами та грубими чоботами для повсякденних образів.

AMI

вовняна куртка

Чоловіча темно-синя куртка з вовни від AMI – це елегантний міський варіант, натхнений традиційною формою американських пілотів. Завдяки резинкам на рукавах та поясі холодне повітря не потрапляє під одяг. Головний акцент виробу – білий комір з овечої шерсті, який можна підняти та застібнути навколо шиї.

Harris Wharf London

вовняні штани

Чоловічі штани зі стовідсоткової вовни вільного крою від бренду верхнього одягу – Harris Wharf London. Розслаблений силует добре тримає форму, а класичний чорний колір робить річ універсальною для кежуал та ділових луків. Особливість моделі: резинка замість пояса, тому штани надзвичайно комфортні для носіння.

AMI

вовняний гольф

Чоловічий бежевий гольф AMI виготовлений на 90% із шерсті мериноса та на 10% з кашеміру. З шерсті мериносових овець виготовляють одяг для гірських і рухливих видів спорту, тому що матеріал володіє чудовим поглинальним і водовідштовхувальним ефектом. Речі з мериноса добре зігрівають і не перешкоджають теплообміну.

MONCLER

пуховий жилет

Moncler спеціалізується на виробництві одягу для професійного спорту, активного відпочинку і міського життя. Бренд виготовляє речі на основі гагачого пуху, тому вони ультралегкі (куртка важить 200 грамів) та зігрівають за температури −30°C. Одягайте жилет для зимових пробіжок, прогулянок із собакою та походів на ковзанку.

JOSEPH

лонгслів

Чоловічий лонгслів JOSEPH виготовлений на 67% з ліоцелу, різновиду целюлозного волокна, який отримують з евкаліпта. Матеріал виготовляють без застосування агресивних хімічних речовин, тому заводи не забруднюють довкілля шкідливими відходами, а волокна виходять екологічно чистими. Речі з ліоцелу мають антимікробні властивості завдяки евкаліпту, також вони гіпоалергенні та зносостійкі.

BARENA VENEZIA

вовняний светр

Італійська марка Barena Venezia пропагує елегантний комфорт, який повністю втілився у коричневому вовняному светрі. Жодних додаткових деталей та акцентів – лише стримана пряма в’язка і чіткий силует. Доповнюйте светр класичними штанами та піджаком для ділових образів або джинсами та кросівками для повсякденних.


Матеріал підготовлено за підтримки

Фото обкладинки: Woolrich