Базовий гардероб – це набір універсальних речей, які є основою для комбінування. Вони добре поєднуються між собою та покликані вирішити вічне питання «мені нічого вдягти». The Village Україна разом із ЦУМ обрали 13 брендових речей, які допоможуть зібрати базовий гардероб для холодної пори.

З 26 листопада в ЦУМ розпочинається розпродаж жіночих та чоловічих колекцій «Осінь-Зима 2018», ці речі можна купити зі знижками до −40%.

Gaëlle Paris

Жіночі джинси

Бренд Gaëlle Paris сміливо міксує у своїх колекціях спорт і гламур, а також підхоплює вуличні тренди. Колекції виходять еклектичними, тож кожен може знайти в них щось своє. Або, навпаки, отримати натхнення спробувати нове: всі експерименти Gaëlle Paris дивовижним чином поєднуються дуже органічно. Наприклад, ці лаконічні сірі джинси доповнили виразним акцентом білих бус.

DKNY

Жіноча сумка

Нова колекція DKNY – цілком про практичність. Класична сумка жорсткої форми та лаконічного чорного кольору створена для тих, хто поспішає й не бачить сенсу змінювати аксесуар щосезону та за будь-якої нагоди. Сумка американського бренду – це прагматичність і компроміс між модою та діловим життям.

The Kooples

Сукня

Новий рівень базової чорної сукні: з широкими рукавами та різницею довжини. Вона пасуватиме до стриманих ділових, яскравих вечірніх та ніжних, романтичних образів – залежить від того, чим її доповнити.

7 For All Mankind

Чоловічі джинси

Бренд преміум-деніму 7 For All Mankind створює повсякденні джинси за сучасними технологіями. Його денім легкий, м’який та зносостійкий. Завужені джинси темного кольору – ідеальна річ для основи гардероба. Їх легко поєднувати з черевиками та піджаками для ділового образу або худі та кросівками для повсякденного.

Golden Goose

Чоловічі кросівки

Подружжя Алессадро та Франческа Галло заснували бренд Golden Goose у 2000 році, запропонувавши своїм клієнтам італійську якість і розслаблений повсякденний дизайн. Пара з осінньої колекції бренду виконана з навмисне зістареної шкіри, а варіант із замші має фірмову «брудну» підошву. Колекція вирізняється фірмовими зірочками з кольорової замші. Поєднуйте Superstar із повсякденним одягом, а також із чимось вишуканим – саме такого контрасту хотіли досягти дизайнери, створюючи цю модель.

PROFUOMO

Чоловіча сорочка

Чоловічий модний бренд, що спеціалізується на сорочках, краватках та аксесуарах. Світла сорочка – головна річ базового гардероба, навколо якої можна створювати будь-які образи. Класичний крій доповнили деталями – зменшеним коміром, ґудзиками на кишенях – щоб підкреслити індивідуальність.

The Kooples

Жіноче пальто

Трохи зухвалий, але цілком практичний одяг The Kooples відображає смаки паризької богеми й приваблює співвідношенням ціни та якості. Класичний стриманий крій пальта компенсує яскравий червоний колір та контрастна фурнітура. Бренд уміє створювати класичні речі такими, що їх можна обіграти в будь-якому контексті. Але й навіть у найсміливішому образі вони матимуть вишуканий вигляд.

DENHAM X BARBOUR

Чоловіча куртка

Спеціалісти з деніму Denham та митці верхнього одягу Barbour об’єдналися, аби створити лімітовану колекцію одягу. Класичну та одночасно з характером, що так влучно характеризує і сам бренд родом з Англії. Куртка зроблена з вощеної бавовни (waxed cotton) – матеріалу, який на етапі переплетення ниток просочують парафіном. У результаті тканина стає приємною на дотик, не намокає під дощем і не продувається вітром.

MCQ

Ковбойки жіночі

Гостроносі чоботи зі скошеним каблуком, як у героїв вестерна, знову в моді. Таке взуття, ще й у класичному чорному кольорі, підійде діловому, повсякденному та навіть вечірньому гардеробу. Головний акцент цієї пари – металевий носок.

Isabel Marant

Светр жіночий

Бренд створює речі для дівчат, які завжди в русі та не бояться показувати себе. Вони однаково доречні на вернісажах, вечірках із шампанським та поїздках на скутері з бойфрендом. Яскравий зелений, але водночас лаконічний светр зігріє в холодну пору та стане відмінною базою для багатошарових образів.

Bally

Черевики жіночі

Бренд Bally вже 150 років залишається повністю Swiss Made, шанує мануфактурне виробництво та працює зі шкірою найліпшої вичинки. Взуття бренду легке та надійне: майстри доповнюють туфлі корковою устілкою, яка приймає форму стопи. В елегантних моделях дизайнери м’яко обігрують тенденції, лишаючи першість за якістю.

Hogan

Туфлі чоловічі

Із середини 80-х італійський бренд Hogan виробляє взуття та аксесуари. Шкіряне повсякденне взуття в спортивному стилі – основа кожної колекції бренду. Всі речі цілком made in Italy та з виразним дизайном. Лаконічні та зручні чорні черевики – практичний вибір для міста в холодний період року.

Матеріал підготовлено за підтримки

Обкладинка: The Kooples