Вуличні тренди захоплюють світові подіуми: грубі чоботи, що були атрибутом андеграунду, тепер доповнюють луки на фешн-показах. Навіть еталон вишуканої класики, Alexander McQueen, має демократичну лінійку McQ, натхнену вуличним стилем. The Village Україна разом з ЦУМ обрали 11 брендових речей, які доповнять ваш стритстайл-образ у прохолодну погоду.

DKNY

Куртка

Кожна колекція DKNY наповнена енергією та атмосферою Нью-Йорка. Динамічні, авангардні моделі американського бренду вносять різноманіття до класичного гардероба. Біла дута куртка з великим логотипом марки на спині точно не залишиться непоміченою.

Gr1ps

Чоловічий авангардний светр із капюшоном

Італійський бренд технологічного повсякденного та спортивного одягу Gr1ps надихається бразильським джіу-джитсу та іншими бойовими мистецтвами. Тому кімоно, паски, вільні штани і трикотаж із войовничим дизайном завжди є в його колекціях. Марка випустила кілька лінійок одягу для міста і відпочинку та уніформи для тренувань. Але їх завжди можна ефектно поєднати.

Love Moschino

Кросівки

Кросівки – чи не головна річ, яку висока мода перейняла у вуличної. Вони доповнюють костюми, сукні та навіть вечірні образи. Ця пара білих кросівок, зі срібними та червоними акцентами, від Love Moschino створена, щоб урізноманітнити стримані осінні луки.

Diesel Black Gold

Чоловічі джинси

Подіумна лінія Diesel – це завжди впізнаваний погляд на денім. Італійський бренд втілює в одягу гранж і байкерську культуру. Джинси в темному відтінку звуженого крою з потертостями, доповнені латками та фактурними швами.

The Kooples

Кардиган

Бренд заснували брати Александр, Рафаель і Лоран Еліша у 2008 році. Концепція The Kooples – це сексуальний одяг у стилі рок-зірок, із присмаком французької елегантності. Кардиган-косуха стане основою образу та додасть епатажу навіть найстриманішому комплекту.

MCM

Шкіряна сумка

Сумки із відомим логотипом ще у 70-х роках обожнювали Девід Бові, Даяна Росс і Мік Джаггер. З того часу вони стали ще більш популярними: Ріанна, Бейонсе та багато інших знаменитостей називають MCM улюбленим брендом. Стримана кольорова гама сумки доповнена текстурованою шкірою та масивною металічною застібкою.

Boy London

Чоловіча олімпійка та штани

Марку вуличного одягу Boy London свого часу носили Мадонна та Воргол, а тепер колекції британських романтиків знає весь світ. Одяг, взуття та аксесуари бренду мають чіткі відсилання до музичних субкультур і мистецьких угруповань, але дизайнери також не залишаються осторонь трендів і додають вуличній класиці виразні риси сучасності.

Love Moschino

Джинси з потертостями

Висока талія та вільний силует moms jeans роблять ці джинси від Love Moschino практичним варіантом на щодень. Класичний блакитний відтінок деніму й потертості у формі сердець додадуть жіночності та наївності образу.

Car Shoe

Чоловічі черевики

Сучасні міські умови – виклик не менший за похід у гори, тому пара хайкерів восени вам обов’язково знадобиться. Італійський бренд Car Shoe створив класичну модель з рудої шкіри з широкою червоною шнурівкою. Адаптував її до вулиць: полегшив і потоншив підошву. Своїх функцій взуття не втратило, але стало більше пасувати до щоденних луків.

MCQ

Чоловічі замшеві кросівки

Речі з основної лінії Alexander McQueen – це вишукана класика і стриманий кежуал, але демократичний McQ має більше свободи для самовираження. Ця пара стилізована під баскетбольні кросівки, але стримана кольорова гама робить їх чудовою базою для міських луків.

Матеріал підготовлено за підтримки

Обкладинка: The Kooples