Сезон кросівок у самому розпалі. Ідеальний час, щоб придбати нову модель для комфортних прогулянок містом.

Представництво Saucony в Україні презентували осінню колекцію лінійки взуття Originals. Деякі моделі вперше були випущені ще у 80-х роках. Головні особливості кросівок – колір і матеріал підошви, потоншений язичок та оригінальна устілка з вінтажним принтом.

The Village Україна спільно з Saucony розповідають про моделі кросівок на будь-який смак.

 

Shadow Original

2 850 гривень

Одна з найпопулярніших базових моделей кросівок Saucony – Shadow Original. Ідеальне взуття для любителів класики з легким відтінком ретро. Свого часу кросівки отримали визнання серед бігунів. Звідси безкомпромісне поєднання комфорту і вуличного стилю. Колекція виготовлена з якісної замші, є флісова підкладка, ущільнений язичок та зручна устілка.

Модель Shadow Original виконана у трьох кольорах –  сірому, блакитному та рожевому.

Jazz Original

2 420 гривень

Кросівки пройшли випробування часом, протягом останніх десятиліть їх випускали в різних кольорах. З 1981 року ця модель є абсолютним бестселером. Має текстильну підкладку та змінну устілку. Підошва виконана з міцної вуглецевої гуми, що забезпечує чудову взаємодію з поверхнею. У наборі є дві пари різних шнурків.

Модель Jazz Original створена у двох кольорах – сірому та чорному.

Shadow Original Suede – «Ranger»

3 700 гривень

Ranger з’явились на честь 120-річчя бренду. Модель випущена на основі класичного варіанту Shadow Original і виконана із запатентованої компанією Wolverine «шовковистої» замші, з акцентами на металеві люверси та анодований золотий логотип. На створення таких кросівок Saucony надихнули флора і фауна каліфорнійських червоних лісів, а також олдскульна уніформа рейнджерів. Модель представлена у двох кольорах – світло-фіолетовому та чорному.

Jazz Original Vintage

2 710 гривень

Модель поєднує багаторічну історію Saucony в стилі ретро. В ній використали оригінальні особливості непідвладного часу стилю. З роками Jazz Original Vintage тільки зміцнив свої позиції серед класичних снікерів.

Shadow 5000 Vintage

3 280 гривень

Одна з найпопулярніших моделей кросівок Saucony в ретро-перевиданні. Ідеальний стиль для поціновувачів класики, поєднаної з мотивами Vintage. Потовщений язичок, м’який матеріал всередині та амортизована устілка забезпечать комфорт протягом дня.

Над кампейном для Saucony Ukraine працювали:

фотографка: Аня Брудна
стиліст: Stas Soulkeeper
макіяж та зачіски: Євгенія Козлова
продюсерка: Катерина Тяпкіна
асистентка стиліста: Катя Махно
помічниця продюсера: Анастасія Проць
моделі: Dasha MSS Management, Dina KModels, Stacy MZM Models, Sasha, Andrej Cat-b, Ilia.

Окрему вдячність команда Saucony Ukraine висловлює ветеринарній клініці «Лада», притулку для тварин «Сіріус» і кінологу John Silver.

матеріал підготовлено за підтримки 
українського представництва Saucony