24 жовтня відбудеться третя Fashion & Business конференція Vogue UA. Експерти з чотирьох модних столиць світу розкажуть про зміни споживчих смаків у модній індустрії, інвестиції в fashion-стартапи та розкриють секрети успіху Gucci, Dior і Tommy Hilfiger.

Лілія Літковська дизайнерка

«Мода – це сплетіння мистецтва і бізнесу. Щоб розвиватися у fashion-бізнесі, недостатньо одного лише чуття: потрібно обмінюватись досвідом і вчитися на помилках колег. У цьому сенсі Vogue UA Conference – правильна відправна точка. Це зустрічі, можливості й інформація».

Цього року конференція проходить у рамках святкування п’ятиріччя журналу Vogue в Україні. На заході виступлять вісім спікерів із Лондона, Нью-Йорка, Мілана і Тель-Авіва, серед яких:

● Акаш Мехта – керівник digital-напрямку Dior Paris, амбасадор глобального руху PETA та інстаграм-знаменитість. Акаш розповість про маркетинг за участі інфлюенсерів.

● Данило Вентурі – директор Міжнародного інституту модного дизайну та бізнесу Polimoda, спеціаліст з fashion-дизайну та стратегічного брендингу. На прикладі Gucci та інших успішних марок розкриє значення поняття «брендинг підсвідомості».

● Лірон Слонімскі-Шемі – засновниця Aware Solutions, успішного стартапу на межі моди і технологій. Працювала над запуском капсульної колекції Tommy Hilfiger Tommy Jeans XPLORE.

● Едді Малон – співзасновник і президент компанії Launchmetrics, що обслуговує 85% показів тижнів моди у всьому світі. Серед клієнтів Едді – Gucci, Alexander Wang, Zuhair Murad, Marc Jacobs, Topshop та Adidas.

● Джефф Стюарт – засновник компанії LenddoEFL, першого в світі сервісу оцінювання кредитного рейтингу на основі соціальної активності користувача.

Модераторка конференції – керівниця Google Marketing Solutions у країнах Центральної та Східної Європи Ніна Левчук. Завершиться захід шампанським і вечіркою в стилі Vogue. Головними гостями афтепаті зі спеціальною шоу-програмою стане музичний проект KAZKA.

Квитки на Vogue UA Conference доступні на сайті. Повна програма та список спікерів будуть представлені найближчим часом. Стежте за оновленнями на сторінці події у Facebook.


Матеріал підготовлено за підтримки Vogue Ua