Осінь – не привід одягатися виключно у сірий колір. The Village Україна спільно з Helen Marlen зібрали тренди вуличної моди й теплі речі з останніх колекцій світових брендів для стильного осіннього гардероба.

MACKINTOSH

Плащ

21 990 гривень
замість 36 650 гривень

Базовий осінній плащ у бежевому кольорі – це вже класика. Крім того, модель зі стовідсоткової бавовни від британського бренду з історією Mackintosh – гарна інвестиція у гардероб на довгі роки. Плащ має дві місткі кишені та надійно застібається на ґудзики.

OFF-WHITE

Бренд, про який зараз не говорить хіба лінивий. Дизайнер марки Вірджил Абло, який раніше працював креативним консультантом Каньє Веста, перетворив вуличну моду на одяг преміум-класу. У колекціях він надихається 90-ми, вуличною модою та, особливо в останній, робочою уніформою. Наприклад, шкіряні кеди декоровані аплікаціями, що дуже нагадують технічні бірки.  Ще одна особливість стилю Off-White – це чіткі діагональні лінії, як наприклад, на худі з портретом архітектора Джованні Лоренцо Берніні. Додатковий бонус – ефект багатошаровості й текстові принти. Звісно, модерністським шрифтом Helvetica.

Рюкзак
32 450 гривень

Худі
16 850 гривень

Кеди
18 400 гривень

SALVATORE FERRAGAMO

Пуловер

14 350 гривень

Теплий пуловер з вовни – хороша база для багатошарового осіннього образу. Одягайте його, наприклад, з піджаком і пальтом. Зіграти можна і на поєднанні кольорів: до синього обирайте темно-зелений, коричневий або принт у клітинку.

WOOLRICH

Американську компанію Woolrich заснував мігрант із Шотландії ще у 1830 році. Тоді це був верстат, на якому виготовляти шерстяні вироби. Тепер це компанія, що відома своїм надійним верхнім одягом та взуттям. Речі від Woolrich водонепроникні, слугують роками та легко трансформуються. Наприклад, чоловіча куртка Loro Piana 3 in 1 Solid Chukker Coat – це трансформер з жилетом, який можна носити окремо. Куртка надійно захищає від дощу та вітру.

Крім того, Woolrich виробляє практичні міцні сумки та рюкзаки. Наприклад, модель Parka Backpack виготовлена з водонепроникної тканини та витримає будь-яку негоду. Рюкзак оснащений великим головним відділом і додатковою зовнішньою кишенькою на блискавці. Місткий варіант на кожен день і навіть для невеликої подорожі.

Куртка
32 250 гривень

Рюкзак
5 650 гривень

DOUCAL'S

Черевики

15 200 гривень

Класична модель від італійського бренду, в якій поєднали замшу й актуальну шкіру під крокодила. Взуття має товсту гумову підошву, шнурівку та бокову блискавку для зручності. Крім того, глибокий темно-синій має цікавіший вигляд за класичний чорний.

BURBERRY

Британська марка, яку ми знаємо за класичними тренчами та принтом в клітинку. Компанію Burberry заснував Томас Бьорбері ще у середині 19-го століття. Він також винайшов тканину габардин, з якої і досі виготовляють костюми, пальта та тренчі. Ті самі тренчі від Burberry, завдяки своїй якості, стали класикою – вони не раз з'являлися у голлівудських фільмах, наприклад, «Сніданок у Тіффані». Цього року компанія отримала нового креативного директора й увірвалася в інфоприводи. З приходом Рікардо Тіші, який раніше працював над Givenchy, бренд змінив логотип і монограму, відмовився від хутра та перейшов на систему дропів. Цікаво, що буде далі.

Рюкзак
35 100 гривень

Кеди
17 300 гривень

VINCE

Светр

5 450 гривень
замість 10 900 гривень

Осінньо-зимовий гардероб неможливий без теплого вовняного светра. Модель актуального багряного кольору можна поєднувати з монохромним чи принтованим піджаком – для образу в стилі смарт-кежуал.

DE BONNE FACTURE

За 6 років на ринку французька марка досягла помітного успіху – її часто асоціюють з новою чоловічою модою. Дизайнерка бренду Дебора Нойберг намагається створити базовий чоловічий гардероб, що слугуватиме багато років і не втрачатиме актуальність. Для цього використовують надійні тканини високої якості, як-от японський денім, льон і бавовну. Над колекціями працює невелика команда під керівництвом самої дизайнерки у французькому регіоні Шатійон-сюр-Ендр.

Куртка
32 280 гривень замість 53 800 гривень

Сорочка
4 824 гривні замість 10 050 гривень


Матеріал підготовлено за підтримки