Сучасні блокноти не гірше від органайзерів у телефоні допомагають впорядкувати життя. Крім того, завдяки запису планів, ідей та цілей на папері можна краще все візуалізувати, а це має навіть терапевтичний вплив. The Village Україна разом із простором оригінальних подарунків та канцелярії Dreamarium обирає 7 записників для різних потреб, які допоможуть ефективно планувати в новому році.

Для творчих: блокнот LEUCHTTURM1917 Bullet Journal


У вас мільйон завдань і вдвічі більше ідей у голові? Якщо кортить витрачати свій блокнот не тільки на «to do», а ще й на «to create», то формат звичайного щоденника точно не для вас. Спробуйте систему Bullet Journal, де блокнот – це список завдань, щоденник, записник і книга для ескізів водночас. Розроблена нью-йоркським дизайнером Райдером Керроллом, вона популярна у світі та має сотні мільйонів прихильників. По суті, Bullet Journal – це основа для творчості та ваших ідей, яка ще дає змогу планувати та організовувати життя.

Компанія Leuchtturm1917 випускає єдиний у світі офіційний блокнот Bullet Journal, де ви знайдете інструкцію з використання, всі необхідні розділи та кілька додаткових функцій, що зроблять користування блокнотом зручним.

поєднання творчих записів зі списком завдань

дизайн від нью-йорківця Райдера Керролла

Ціна: 692 гривні

Купити

Для мультитаскерів: органайзер Filofax


Скільки проектів ви ведете одночасно? Скільки напрямків куруєте? І це не кажучи про приватне життя. Багатозадачність – це одна з головних навичок у сучасному світі, а багатофункціональність – головна вимога у сучасній канцелярії.

Filofax – це бренд, що відповідає таким вимогам. Його головна особливість – кільцевий механізм, на який можна додавати бланки зі спеціальними прорізами. Ви самостійно формуєте наповнення свого органайзера: легко систематизуєте інформацію, додаєте чи видаляєте аркуші або створюєте архів. Додатково випускають безліч аксесуарів, наприклад кишеньки, картхолдери, візитівки. Та й сама обкладинка фактично є повноцінним гаманцем. Усе, що потрібно, завжди під рукою, і ви зосереджені на виконанні завдань, а не на пошуках інформації.

є можливість додавати бланки з прорізами

можна самостійно формувати структуру, видаляти зайве

обкладинка слугує гаманцем

Ціна: від 936 до 7761 гривні

купити

Для раптових ідей: щоденник Leuchtturm1917

у форматі Pocket


У всіх сферах величезної популярності набувають формати to go. А при високому темпі життя важливо, аби всі щоденні процеси були чітко налаштовані, правильно сплановані, а все необхідне – під рукою. Саме тому кишенькові розміри планерів стають усе популярнішими. Такий щоденник легко взяти із собою, він чудово поміститься в будь-яку сумку або навіть кишеню, водночас його сторінки мають достатній розмір для записів усіх щоденних завдань. Це хороший помічник, який завжди з тобою.

маленький формат, що поміщається в кишеню

на сторінках вміщується список завдань на день

Ціна: 625 гривень

Купити

Для пошуків себе: щоденник LEUCHTTURM1917

Some lines a day


Самопізнання – важлива річ для гармонійного розвитку. Доведено, що саме фізичне записування думок, подій чи досягнень дає найбільший ефект і навіть має терапевтичну дію.

Для вироблення звички щоденно робити особисті записи підійде «щоденник пам’яті» на 5 років – Leuchtturm1917 Some Lines A Day. Кожна його сторінка – це один день, поділений на 5 блоків, де варто лише вписати відповідний рік. Блоки мають достатній розмір, аби записати все найважливіше. Такий блокнот стане чудовим місцем для підведення підсумків дня, фіксування особистих досягнень, запису вдячностей, життєвих уроків та ідей.

спеціальна структура на 5 років

терапевтичний ефект

Ціна: 824 гривні

Купити

Для візуалів: блокнот із кишенькою STORAGE.it


Блокнот для тих, хто любить візуалізовувати свої ідеї. Крім того, так званий скетчноутінг, або візуальний конспект – найгарячіший тренд сьогодення. Але прихильники такого методу ведення записів стикаються із серйозною проблемою: для малювання чи оформлення записів потрібно використовувати купу додаткових інструментів, на кшталт лайнерів, брашпенів, маркерів, кольорових ручок чи олівців. Носити все це із собою незручно.

Рішенням цієї проблеми може стати блокнот STORAGE.it. Його обкладинка – це велика кишеня на застібці, куди можна помістити абсолютно все. Вона також може слугувати гаманцем або чохлом для телефона – через її обкладинку працює тачскрін.

кишенька на застібці, де можна зберігати канцелярію

можна використовувати як чохол для телефона

Ціна: від 455 до 490 гривень

купити

Для вічних студентів: блокнот Filofax


Постійне навчання – це не данина моді, а потреба. Для конспектів лекцій, виконання завдань з курсів, запису цитат із книг чудово підійде блокнот Filofax. Це блокнот-трансформер, аркуші якого можна виймати, додавати, переставляти місцями. Він також оснащений розділювачами та кишенькою для корисних дрібничок, які теж можна розмістити в блокноті на власний розсуд.

Блокнот Filofax має дві основні переваги. Він легко розгортається на 360 градусів, і в ньому можна писати за будь-яких обставин. А завдяки знімним сторінкам і розділювачам ви легко можете організувати свої записи, виділяючи окремі теми, блоки, створюючи архів, мігруючи з блокнота в блокнот. Усі ваші знання будуть розкладені по полицях, і ви завжди легко зможете до них повернутися.

аркуші можна додавати, виймати, міняти місцями

є розділювачі та спеціальна кишенька для дрібничок

можна розкладати на 360 градусів

Ціна: від 507 до 585 гривень

Купити

Для початківців: DreamBox для планування Clipbook by Filofax


Якщо бажаєте розпочати планувати в щоденнику, але не знаєте з чого, є чудове готове рішення – DreamBox для планування Filofax Clipbook. Сам Filofax Clipbook – гарний інструмент для організації життя. Він містить стартовий набір недатованих бланків та аркуші з різним лініями. Це означає, що ви зможете потестити різні варіанти бланків і підібрати найзручніші для себе, самостійно сформувавши наповнення Clipbook.

Крім того, до складу боксу входить усе необхідне, аби зробити ведення записів комфортним і приємним. Ви знайдете крутий японський ролер від ОНТО, стікери для планування, декоративний скотч washi-tape та інші дрібнички. У DreamBox є все, щоб розпочати планувати, вести щоденник, стартувати свій Bullet Journal або нарешті зібрати колекцію ідеальної канцелярії.

містить стартовий набір недатованих бланків та аркуші з різним лініями

також є декоративний скотч, стікери та японський ролер

Ціна: 929 і 999 гривень

купити

Матеріал підготовлено за підтримки