Осінь у розпалі, й час підібрати базові та трендові речі, що стануть основою сезонного гардероба. The Village Україна разом з інтернет-магазином італійського взуття та одягу Modoza обрали 10 брендових речей, що допоможуть оновити гардероб і будуть актуальними не один сезон.

Кросівки BALDININI

11 218 гривень

Об’ємні кросівки, або ж dad sneakers, залишаються актуальними вже декілька сезонів поспіль. З такою моделлю кросівок ноги здаються візуально стрункішими, а товста підошва полегшує ходу.

Крім того, кросівки додають декілька сантиметрів зросту, що витягує силует. Модель від Baldinini сміливо поєднуйте з легкими сукнями, діловими та щоденними образами.

Сукня з квітковим принтом ELISABETTA FRANCHI

21 976 гривень

Багряний – колір осені. Сукня з довгим рукавом від італійського бренду Elisabetta Franchi з декором та спідницею-плісе не потребує додаткового декору. Крім того, слугуватиме основою для щоденних та вечірніх луків.

Поєднуйте її з трендовою оверсайз шкірянкою чи об’ємним однотонним пальтом відтінків охри та коричневого. Доповнити образ можна ботильйонами чи актуальними ковбойками.

Ковбойки
SERGIO ROSSI

28 650 гривень

Ковбойський стиль – це гарячий тренд нового сезону. Завдяки довгому носку така модель взуття допомагає зробити ногу візуально довшою. Крім того, декор та скошений каблук додають цікавих акцентів.

Поєднуйте ковбойки з жіночими сукнями та спідницями, що залишилися з літнього гардероба. Або ж з прямими короткими джинсами чи завуженими моделями, що легко заправити у взуття. Коричнева замша у моделі від Sergio Rossi вдало поєднується з синім денімом, сірим, чорним та білим кольорами.

Базовий гольф SILVIAN HEACH

2 221 гривня

Кремово-білий базовий гольф легко доповнить будь-який гардероб. Його можна поєднувати з джинсами та спідницями, піджаками та тренчами різних кольорів і принтів. Така річ слугуватиме не один сезон і допоможе сформувати базовий гардероб.

Якщо хочеться нового – візьміть гольф за базу для створення актуального у цьому сезоні total-white образу.

Віскоза у складі моделі від Silvian Heach робить його приємним до шкіри.

Твідовий жакет
EMPORIO ARMANI

16 779 гривень

Твід – це вічна класика, без якої не обходиться жодна осінньо-зимова колекція. Модель піджака від Emporio Armani на блискавці – це сучасна варіація, яку легко комбінувати з щоденними луками.

Для сучасного образу поєднуйте його з фактурними матеріалами, денімом і навіть шовком. Уникайте твідових тотал-луків та надмірного декору.

Черевики
DSQUARED2

12 062 гривні

Чоботи, що більше схожі на берці – трендове взуття нового сезону. Так звані combat boots можна сміливо поєднувати з жіночними образами – сукнями та спідницями вільного крою. Так можна цікаво зіграти на контрасті легкості та брутальності. Крім того, масивні черевики роблять ноги візуально стрункішими. Не варто комбінувати таке взуття з приталеними сукнями-футлярами та спідницями подібного крою.

Модель від DSQUARED2 має зручну товсту підошву та утеплена штучним хутром – гарний варіант для холодного сезону та цікавих комбінацій.

Шкіряна сукня ELISABETTA FRANCHI

13 757 гривень

Сукні зі шкіри залишаються актуальними з сезону в сезон, змінюються лише крій та акценти. У моделі від італійського бренду Elisabetta Franchi головна особливість – це широкий пояс, що вдало підкреслює талію. Загальна стилістика сукні нагадує нам актуальні зараз 80-ті. Глибокий виріз додає екстравагантності й візуально видовжує шию. Збалансовує образ базовий чорний колір. До сукні сміливо обирайте взуття від кедів до ботильйонів.

Кардиган
ZOE KARSSEN

7 544 гривні

Що може зігріти восени краще, ніж светр чи кардиган оверсайз. Модель від Zoe Karssen у чорному кольорі можна поєднувати як з більш спортивним одягом та кросівками, так і з жіночими образами. Наприклад, з сукнями та ковбойськими черевиками.

Такий кардиган оверсайз також допомагає створювати цікаві багатошарові образи, актуальні та практичні в осінній сезон.

Кросівки з леопардовим принтом PREMIATA

11 650 гривень

Анімалістичний принт – один з головних трендів цієї осені та зими. Варіант із взуттям – це гарна нагода для знайомства з трендом. Крім того, вже зараз леопард сприймається радше як базовий принт, і така річ залишиться у гардеробі на довгі роки.

Модель від PREMIATE виконана у стриманій варіації леопардового принту, її варто поєднувати з базовими нейтральними речами.

Чоботи
LORIBLU

15 787 гривень

Класична модель чоботів на підборах у чорному кольорі – один з елементів жіночного базового гардероба на осінь. Модель від Loriblu виготовлена зі шкіри, має стійкі широкі підбори та зручний замочок. Такі чоботи найкраще пасують до суконь і спідниць довжини міді або до джинсів скіні.

Матеріал підготовлено за підтримки
інтернет-магазину італійського взуття та одягу

Для обкладинки використано зображення рекламних кампаній PREMIATA та ELISABETTA FRANCHI