Мережа BROCARD представила косметику Giorgio Armani у своєму магазині, що у ТРЦ Gulliver. Тут презентували повний асортимент продуктів бренду – тональні основи з ефектом невагомої вуалі, помади та блиски для губ, засоби для очей і широкий вибір професійних пензлів для макіяжу.

У корнері бренду також є спеціальна колекція Armani Runway, яка допоможе відтворити подіумний макіяж удома.

Ознайомлювати клієнтів BROCARD з маркою Giorgio Armani Beauty будуть професійні візажисти – сертифіковані face-дизайнери марки, які працюють на корнер Armani на постійній основі.

У жовтні та листопаді пройдуть тематичні дні макіяжу в BROCARD в ТРЦ Gulliver, у рамках яких експерти бренду Giorgio Armani та група візажистів допоможуть правильно підібрати засоби і розкажуть про техніки й секрети їх нанесення, а покупці продукції Giorgio Armani Beauty зможуть отримати подарунки:

 Face Animation – тональні засоби: 16.10-28.10.2018
 Lips Animation – засоби для губ: 26.11-2.12.2018

Дім моди Giorgio Armani випускає косметику вже 18 років. За цей час фахівці власної лабораторії бренду – Runway Lab – зробили багато відкриттів у б’юті-індустрії та розробили власні інноваційні засоби. Косметику Giorgio Armani дуже люблять як професійні візажисти, так і шанувальники мейкапу – за широку палітру відтінків, розкішні текстури, натхнені fashion-показами і тканинами, за новітні технології світу мейкапу та виняткову легкість нанесення.


корнер Giorgio Armani Beauty в BROCARD
ТРЦ Gulliver, 1-й поверх
м. Київ, пл. Спортивна, 1-А
щоденно з 10:00 до 22:00


Матеріал підготовлено за підтримки BROCARD