Львівський бренд ETNO презентує лінійку сумок-шоперів, виготовлених за допомогою технології апсайклінгу – повторного використання відходів без їхньої промислової переробки.

За словами засновника бренду ETNO Маркіяна Миськіва, ідея апсайкл-лінійки сумок з’явилася під час відвідин виробництва, одразу після завершення роботи над попередньою колекцією Garden.

«Серед рядів швейних машин, великих рулонів із тканинами і готових виробів я натрапив на коробку, в яку працівники бережно поскладали обрізки тканин. Більшість шматків тканин були в хорошому стані та мали на собі вишивку. Я одразу зрозумів, що з цим треба якось попрацювати», – коментує Маркіян.

Команда ETNO (зліва направо): Юстина Сабара, Маркіян Миськів, Ольга Поломана

«Оскільки наш продукт для молодих, креативних та еконебайдужих людей, які прагнуть краси і практичності у всьому, цінують світ, у якому живуть, і дбають про нього, ідея зробити зручні шопери з’явилася сама», – додає Маркіян.

Для шоперів використали різноманітні шматки однотонного льону, які залишилися після розкрою колекції Garden. Оскільки колекція була практично монохромною, дизайнер вирішив об’єднати різні шматки в цілісну композицію. Також серед обрізків тканин було багато з вишивкою, тому сумки створені з поєднанням різних фактур.

Лаконічний дизайн і стримана кольорова гама шоперів роблять їх універсальним доповненням до будь-якого образу. Сумки виготовлені на 100% з натуральних тканин і є чудовою альтернативою пластиковим пакетам.Сумку-шопер можна буде придбати у шоу-румі бренду у Львові.

Сумку-шопер можна буде придбати у шоу-румі бренду у Львові.

Коли

10:00-20:00

Де

Львів, вулиця Валова, 6

скільки

350 гривень


Матеріал підготовлено за підтримки ETNO

 Підпишись на Telegram-канал про стиль KYIV LOOKS