Серпень — традиційний час для літніх розпродажів. Перед початком осені це можливість оновити гардероб за вигідними цінами. The Village Україна разом з ЦУМ обрали брендові речі з колекції весна-літо 2018 зі знижками до 70%.

IRO

Шкіряна куртка

13 620 грн замість 34 050 грн

Трохи гранжу, вінтажу та розслабленої французької елегантності — це про бренд IRO. На літньому розпродажі варто інвестувати в їхню нову якісну шкіряну куртку-косуху. Якщо базова чорна модель вже є у вашому гардеробі — подумайте про придбання кольорової версії.

Barbed

Тренч

8 745 грн замість 29 150 грн

Бежевий тренч — базова класика, яка не вийде з моди. Оверсайз в поєднанні з декоративними кольоровими вставками й аплікаціями зробить ваш образ цікавим та завершеним. Секрет колекцій італійського бренду Barbed — у якісних бавовні та хутрі, ручній роботі, вінтажних лекалах і персоналізації.

Bally

Шкіряні сліпери

7 580 грн замість 18 950 грн

Пара класичних сліперів з натуральної телячої шкіри прикрашена масивною пряжкою з інкрустацією стане акцентом для богемних розслаблених образів. Взуття швейцарського бренду Bally легке та надійне: майстри доповнюють туфлі корковою устілкою, яка приймає форму стопи.

See by Chloé

Біла сорочка з бавовни

4 975 грн замість 9 950 грн

Біла сорочка від Chloé — це м'яка жіночність, баланс на межі близькості до природи та життя у сучасному місті. Декоровані комірці, банти, вишивка, мереживні вставки й волани зроблять ваш образ у білій сорочці не банальним і витонченим.

Paul & Joe

Кашеміровий светр

5 540 грн замість 13 850 грн

Якісний кашеміровий светр класичного крою й базового кольору — одна з найбільш вдалих інвестицій у свій гардероб під час розпродажів. Бренд Paul & Joe пропонує повсякденні речі, з натуральної тканини в ніжних кольорах з вишивкою та принтами.

Duke&Dexter

Замшеві чоловічі лофери

7 735 грн замість 11 050 грн

Замшеві лофери Duke&Dexter представлені у кількох базових кольорах: пісочному, сірому, чорному й коричневому; також є пари декоровані китицями. Лофери — вдала пара взуття для «перехідного гардеробу», адже їх можна носити як на босу ногу з літніми речами, так із яскравими шкарпетками під теплі речі вже в осінніх образах.

Citizens of Humanity

Сині джинси прямого крою

4 700 грн замість 11 750 грн

Для виготовлення цієї моделі джинс майстри використали цупку бавовну з додаванням волокон еластану. В складі також є нитки поліестеру, завдяки яким виріб добре тримає форму й майже не мнеться. Штучно створені потертості надають речі зістарений вигляд.

McQ Alexander McQueen

Світшот з принтом

3 900 грн замість 9 750 грн

Худі й світшоти – універсальний та зручний одяг для осені. Вони вже давно вийшли за межі одягу для спорту й увійшли до колекцій люксових брендів. В осінньому гардеробі базовий світшот з демократичної лінійки McQ від Alexander McQueen можна сміливо поєднувати з класичними пальто, тренчами, косухами й джинсовими куртками. Герої вуличної моди останні сезони одягають світшоти під класичні піджаки.

Матеріал підготовлено за підтримки