HELEN MARLEN запустили в продаж лімітовану серію з 350 футболок. Усі виручені кошти підуть на благоустрій ботсаду ім. Фоміна.

Акцію вже підтримали: Маша Єфросиніна, Ліза Юрушева, Олександр Скічко, Ольга Фреймут, Юліана Дементьєва, Dj Mykyta, Тетяна Терехова.

У лімітованій серії всього 350 білих футболок універсального крою, які представлені в розмірній сітці від XS до XL. На кожній упаковці-тубусі вказаний унікальний серійний номер кожної з них.

На футболках вишито віддзеркалений напис «Коли подобаєшся собі», його можна прочитати у дзеркалі або в Instagram Stories. Це меседж кампейну сезону HELEN MARLEN, який полягає в тому, що почуватися впевненим у собі і своїх силах можна лише тоді, коли подобаєшся собі.

Придбати одну із 350 унікальних футболок за ціною 800 гривень і приєднатися до проекту благоустрою міста можна в онлайн-магазині, а також в усіх магазинах HELEN MARLEN.

HELEN MARLEN уже не вперше підтримує міські екологічні ініціативи: благоустрій Пасажу, підтримка ботсаду ім. Фоміна. Цього сезону – це запуск лімітованої лінійки футболок, кошти від продажу якої спрямують на придбання та висадку саджанців рідкісних рослин у ботсаду.

Купити футболку


Матеріал підготовлено за підтримки HELEN MARLEN