Зручний літній гардероб – це речі, в яких комфортно у спеку: з легких текстур, у світлих кольорах та з вільним кроєм. Бренд одягу ETNO поєднав у своїх колекціях традиційні мотиви з натуральними тканинами. Речі добре комбінуються між собою та з одягом в іншому стилі завдяки стриманій гамі та простим силуетам.

The Village разом з ETNO підібрали 12 речей для спекотної пори.


Лляний жакет

Rain

2750 грн

Жакет з натурального льону з бавовняною підкладкою. Він створений для літа, адже тканина добре пропускає повітря та швидко поглинає вологу. 

Модель розроблена завдяки переосмисленню традиційного силуету з допомогою сучасних мнімалістичних орнаментів. Сірі тони та вільний крій дають простір для комбінацій. Доповнити образ можуть як класичні джинси, так і стримана спідниця-міді.

Жилет-кімоно

Herbal

2300 грн

Жилет-кардиган, натхнений мотивами японського народного одягу. Мінімалістична вишивка елегантно доповнює авангардний крій. Жакет добре поєднувати з базовим білим топом або футболкою. Жилет-кімоно є частиною колекції створеної під впливом естетики японського саду каменів.

Кроп-топ

Herbal

1450 грн

Кроп-топ з контрастним рослинним вишитим орнаментом. Вільний крій та світлий колір – саме те, що потрібно в спеку. Поєднуйте зі спідницею-трапецією довжини міді. Ця річ у гардеробі спростить ваш щоденний вибір для літнього стриманого образу.

Спідниця

Rain

2125 грн

Лаконічна спідниця-трапеція довжиною сім восьмих. Делікатний сірий колір і силует з високою талією доповнять будь-які топи чи блузи. Простому луку спідниця додасть автентичності, а для яскравих речей стане відмінною базою.

Oversize сукня

Rain

2225 грн

Oversize-сукня з прямим силуетом і вертикальною мінімалістичною вишивкою візуально роблять силует стрункішим. Родзинка образу – різниця довжини спереду та ззаду. Глибокий коричневий колір відтіняє темно-сині вставки-рукава.

Сукня з поясом

Herbal

2760 грн

Стильна та комфортна літня сукня А-силуету з акцентом на вишивці. Тонкий довгий пояс підкреслює талію. Сукня Herbal – вдале рішення для літнього офісного образу: довжина нижче коліна та стримана кольорова гама.

Сукня-трапеція

Bloom

2875 грн

Біла сукня-трапеція з вишивкою глибокого індигового кольору. Акцент сукні – геометрична контрастна вишивка. Вільний крій у поєднанні з натуральними матеріалами роблять сукню зручною для щоденного носіння.

Топ

Bloom

1200 грн

Просторий асиметричний топ з подовженою спинкою та авангардними рукавами. Стримана вишивка натхнена квітковими мотивами. Топ базового білого кольору легко поєднується з одягом в будь-якому стилі: від класичних спідниць до джинсів street-style.

Топ

Basic

675 грн

Базовий топ монохромного нейтрального кольору з oversize-кроєм та V-вирізом на спині. Must have для літніх луків. Льон – щільна та стійка тканина, яка добре тримає форму. Топ створений для повсякденного носіння і прослужить власниці багато років.

Штани-трансформери

Basic

1900 грн

Штани-трансформери з кроєм, натхненим японським традиційним одягом хакама. Пасують для фігури будь-якого типу, вигідно підкреслюють талію та стегна. Зроблені з натурального льону штани підходять до будь-якого літнього гардеробу.

Спідниця mini

Bloom

2175 грн

Легка лляна спідниця зі збірками та контрастною монохромною вишивкою, що чудово підкреслює талію. Завдяки універсальному крою слугує доповненням як до щоденного, так і до святкового образу.

Топ

Rain

1250 грн

Подовжений топ прямого крою у сіро-синій гамі. Вертикальна вишивка на спині – це традиційна стилізація дощу. Темно-синя вставка-комірець додає речі офіційності та елегантності.

Матеріал підготовлено за підтримки

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM