12-15 липня на березі Київського моря відбудеться п’ятий фестиваль музики і мистецтва Vibronica Festival. Торік він зібрав 1500 гостей і понад 50 артистів з усіх континентів світу.

The Village Україна разом з Vibronica Festival визначили 5 причин, чому варто не пропустити фестиваль цього року.

Причина 1:

Відпочити на Київському морі

«Віброніка» – один з небагатьох українських open-air фестивалів. Його проводять на березі Київського моря, на межі між лісом і водою. Щовечора фестивальний пляж перетворюється у майданчик для споглядання заходу сонця. Чотири дні на природі, танці у воді на заході сонця, музика, що лунає поміж дерев – усе це створює особливу атмосферу фестивалю.

 

Причина 2:

Танцювати просто неба

Головною причиною, що спонукала організаторів створити фестиваль, була любов до музики. За 4 роки тут виступили понад 200 музикантів з шести континентів на двох сценах, а цього року додається ще й нова музична локація – CapyBara. Щодо якості звуку, то на фестивалі лунатиме Funktion-One – одна з топових саунд-систем, яку обирають клуби Лондона, Нью-Йорка, Берліна та Ібіци.

На Electronic Sea Stage можна послухати електронний саунд – сонячний dub та tropical house вдень. А ввечері танцпол наповнюється глибоким звучанням multicultural electronic, tribal та world music.

На Live Forest Stage лунає жива музика лайв-колективів та мультиінструменталістів у стилі ethno, psychedelic rock 70-x та world music.

На новій сцені CapyBara Bar Stage гратиме drum & bass та dub. Тут можна випити прохолодний напій, поспілкуватися, і перепочити перед наступним запальним танцем.

Цього року фестиваль збирає понад 50 артистів з Австрії, Франції, Німеччини, Швейцарії, Грузії, Італії, Білорусі, Аргентини та України.

Причина 3:

Подивитись на сучасне мистецтво в лісі

На фестивалі представляють різні види мистецтва – декорації, театральні й танцювальні перформанси, fire-show та сучасний visual art: картини, арт-інсталяції, відеомапінг. Уночі територія фестивалю спалахує світлом і вогнями.

 

Причина 4:

Навчитися нового виду йоги

Звичне питання від майбутніх гостей фестивалю: «Якщо вночі я танцюю, то що я робитиму вдень?» Vibronica Festival розробляє програму лекцій і майстер-класів. Тут можна і навчитися нового, і збагатити наявні навички: гри на різних музичних інструментах, бойових мистецтв, танцю, вокалу, малювання, кераміки чи розпису хною. Є окрема програма майстер-класів і занять для дітей. Також протягом усього дня проводитимуть заняття з йоги – можна спробувати попрацювати з різними інструкторами, різні техніки і напрямки роботи з тілом.

Усього протягом фестивалю проведуть понад 30 лекцій і майстер-класів навчальної програми.

 

Причина 5:

Посидіти на багатоярусному дереві

Один з найважливіших факторів, які впливають на якість відпочинку на open-air фестивалі – інфраструктура. Організовані трансфери з Києва і до Києва, споруджені туалети і душі, облаштовані місця для сидіння, багатоярусні майданчики на деревах, гамаки, лавки й гойдалки. Також облаштована окрема зона з фудкортом.

З метою безпеки і піклування про природу на території фестивалю заборонені відкриті вогнища, але дозволені мангали. Тому можна приготувати їжу на природі власноруч.




Vibronica Festival 2018 пройде з 12 по 15 липня.
Абонемент на всі дні (12-15 липня) – 1020 грн
Квиток вихідного дня (13-15 липня) – 920 грн

 КУПИТИ КВИТОК

Як дістатися: на власному транспорті (близько 30 км від Києва) або на shuttle bus – трансфері, що курсуватиме до локації. Точні координати місця події та розкладу трансферів ви отримаєте після придбання квитка.


 

Матеріал підготовлено за підтримки