Кінець червня – період, коли можна дозволити собі влаштувати подвійне свято: пакувати валізи у відпустку, ще й речами, придбаними зі знижками до −50%. The Village Україна разом з HELEN MARLEN склали список одягу та аксесуарів з розпродажу, які залюбки поїдуть із вами на відпочинок.

Woolrich

Сукня з льону

4550 грн замість 6500 грн

Класична палітра кольорів, прості силуети і висока якість – головні характеристики американського бренду Woolrich. Складно уявити відпочинок на морі чи біля басейну без улюбленого літнього поєднання – біло-блакитних смужок і «сарафанного» силуету. Світлі кольори захистять від спеки, а принт зробить силует візуально стрункішим.

AMI

Світлі джинси

3600 грн замість 7200 грн

Ami – французький бренд, який заснував у 2011 році молодий дизайнер Alexandre Mattiussi. До створення власної марки він встиг попрацювати в найвідоміших модних домах, першим з яких був Dior, потім Givenchy і Marc Jacobs. Універсальні світлі джинси з прямим кроєм – літній маст хев для міських та курортних образів.

Maison Kitsuné

Червоне поло

3080 грн замість 4400 грн

«Kitsune» в перекладі – «лисиця», так з’явився логотип бренду. Він кочує з колекції в колекцію у вигляді принта або малюнка на брелоках, чохлах для смартфонів та одягу.

Лінійка Parisien – прояв лагідного французького вуличного стилю, з монохромних та простих за формою речей. Базове червоне поло зі стовідсоткової бавовни добре поєднувати як зі штанами, так і з шортами. Воно додає образу яскравості, але залишає його стриманим та елегантним.

Ganni

Купальник з рюшами

2925 грн замість 5850 грн

Данський бренд Ganni – це коли аж ніяк не базові речі створюють разом гармонійний базовий гардероб. З одного боку, дизайн-команда втілює традиційну скандинавську простоту, з іншого – їхній стиль далекий від північної монохромності й мінімалізму. Класичні спідниці, топи, штани та сукні, підкреслено жіночного крою, прикрашають наївною вишивкою та елементами вуличного стилю. Так само цей купальник: стриманість і простоту форми доповнює яскравий колір та принт.

Marc Jacobs

Сонцезахисні окуляри

5250 грн замість 7500 грн

Сонцезахисні окуляри-метелики в напівпрозорій оправі від Marc Jacobs захистять від дії UV-променів і довершать будь-який образ. Дизайнер вміло поєднує оригінальні ідеї з вінтажними формами, що створює привабливий контраст, властивий усім виробам бренду.

RIA Menorca

Шкіряні сандалі

1820 грн замість 2600 грн

Взуття Menorca виготовляє вручну вже третє покоління майстрів. Легкі сандалі з м’якої натуральної шкіри зшиваються за тією ж технологією, яку використовували іспанські майстри ще 100 років тому. Базовий білий колір підійде до будь-якого образу, а сріблясті вставки зроблять яскравий акцент.

adidas Originals x Alexander Wang

Червона бандана

1015 грн замість 1450 грн

У яскраво-червоної бандани з ієрогліфами безліч прочитань: від пін-ап-постерів 60-х до продавців китайських ліхтариків у чайна-тауні посеред Манхеттена. Цей аксесуар з колаборації Александра Вонга та adidas буде актуальний ще не одне літо. А головне – бандана зручний і стильний спосіб сховати голову від палючого сонця.

Alberto Guardiani

Замшеві кеди

4700 грн замість 9400 грн

Alberto Guardiani – це італійський бренд, який понад 30 років створює високоякісне взуття. Основна концепція бренду – поєднати елегантність класики з комфортом спортивних моделей. Поєднання стриманих кольорів з яскравими деталями робить взуття універсальним для щоденного носіння.

Barena Venezia

Бавовняні літні штани

3700 грн замість 7400 грн

Історія марки Barena Venezia почалася 1961 року, й уже протягом 50 років усе виробництво міститься в Італії. Увага до деталей, натуральні тканини і ручна обробка – основні риси бренду. Марка відома своїм щоденним одягом з вільними силуетами. Їхні прямі бежеві брюки з бавовни – ідеальна база для літніх луків.

MAISON KITSUNÉ

Сумка-шопер

1120 грн замість 1600 грн

Сумка-шопер, яка підтримує тренд логоманії, точно потрапить у флетлей інстаграм-стрічки. Відсутність застібок і маленька кишеня дозволять умістити в неї всі пляжні речі й телефон. Нейтральна кольорова гама означає, що сумка підійде під будь-яке пляжне вбрання.

Матеріал підготовлено за підтримки

КИЇВ
ВУЛИЦЯ БАСЕЙНА, 6
ТЦ «МАНДАРИН ПЛАЗА», 2-Й ПОВЕРХ