The Village Україна разом з брендом органічної косметики Philip Martin’s підібрали 7 продуктів органічної косметики, які виготовлені на основі різних рослинних екстрактів. Дізнаємося, чим вони корисні і де ростуть.


Aria Body Scrub 
Скраб для очищення шкіри

1 526 грн замість 1 795 грн

Скраб для тіла виконує одразу кілька позитивних функцій: очищення, відновлення і покращення кровообігу завдяки нанесенню масажними рукахи. Завдяки скрабу Aria Body Scrub шкіра сяє, стає пружною та зволоженою. До складу входить вітамін С, який укріплює стінки судин і вирівнює колір шкіри. До речі, у літню пору скраб корисний перед виходом на сонце задля рівної засмаги.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ 
Перш ніж наносити скраб на тіло, розігрійте його в долонях протягом 10-15 секунд і круговими інтенсивними рухами нанесіть на шкіру. Після цього приберіть залишки скрабу вологим рушником.

АРГАН

Багатий каротином, незамінними і ненасиченими жирними кислотами, здатен повернути пружність і молодість шкірі, усуває рубці та запалення.


Aria Cashmere Cream
Крем для ревіталізації шкіри

1 900 грн замість 2 235 грн

Після очищення шкіра потребує м’якого догляду. Для цього створили крем Aria Cashmere Cream, який зробить її ніжною та оксамитовою, як кашемір. Завдяки поєднанню дорогоцінних олій (жожоба та асаї) та збагачених корисних компонентів (магнію, міді та цинку) крем пом’якшує, живить шкіру та робить її стійкою до щоденних стресів, котрі призводять до старіння шкіри.

Рекомендації щодо застосування
Нанесіть невелику кількість крему масажними рухами на тіло до повного вбирання. Використовуйте крем щодня зранку та/або ввечері. Найефективніше – після Aria Body Scrub.

АСАЇ

Плоди пальми асаї містять цінні жирні кислоти омега 3,6,9, вітаміни групи В, Е і С, мінеральні речовини і протеїни. Вони підвищують бар’єрні функції шкіри, живлять і пом’якшують її.


AQA+
Крем-гель з охолоджуванням

1 692 грн замість 1 990 грн

Крем-гель AQA+ має властивості лікування набряків та перших видимих ознак целюліту. При регулярному використанні він допоможе вивести зайву рідину з організму та зняти набряк стомлених ніг. До складу входить кінський каштан, який укріплює судини та знімає тиск, а також астрагал – трава безсмертя, яка підвищує імунітет шкіри та запобігає раннім стадіям варикозу.

Рекомендації ЩОДО застосуваннЯ
Нанести невелику кількість крему на проблемні ділянки і масажними рухами розтерти до повного вбирання. Крем можна застосовувати при процедурі дренування. Особливе задоволення від використання дарує охолоджувальний ефект крем-гелю.

Астрагал

«Трава життя», а також джерело омолодження і регенерації шкіри. Ефективні засоби для догляду за шкірою  на основі астрагалу призначені не тільки для жінок, а й чоловіків.


Etna Tone Cream
Антицелюлітний крем для шкіри

1 815 грн замість 2 135 грн

Крем для догляду за шкірою, який стимулює її тонус та еластичність і бореться з вираженими ознаками целюліту. При щоденному використанні шкіра має більш зволожений і здоровий вигляд. Крем ефективно корегує силует і стимулює процес схуднення. Активна речовина – мірика восконосна.

Рекомендації щодо застосування
Наносити крем на проблемні зони, зокрема на стегна, живіт і сідниці, а також на ділянки, де спостерігається втрата пружності шкіри, масажуючи до повного вбирання продукту.

Мірика восконосна

Вічнозелене деревце до 12 м висоти з сірою гладкою корою. Росте на узбережжях і болотистих місцях США. Екстракт добувають з молодого коріння рослини.


Cupuacu
Масажна олія

2 380 грн замість 2 800 грн

Олія купуасу – альтернатива олії ши і какао зі збалансованим вмістом насичених і ненасичених кислот, тане одразу при нанесенні на шкіру. Цінність олії купуасу полягає у високій водній абсорбуючій здатності. Вона повільно проникає в шкіру, живить, зволожує і відновлює шкіру, насичуючи її потрібними вітамінами, робить її ніжною і гладкою.

Рекомендації щодо застосування
Цю олію можна використовувати і для тіла, і для волосся! Завдяки вітамінам А і F вона зволожує та додає еластичності, а завдяки натуральному складу – підходить для всіх типів шкіри. Якщо у вас сухе або пошкоджене волосся, нанесіть олію як маску на 20 хвилин перед миттям голови.

КУПУАСУ

Екзотична рослина, родич какао, яка володіє не менш цінними властивостями. Олія купуасу видобувають з насіння плодів рослини.


Мurumuru
Масажна олія

2 380 грн замість 2 800 грн

Зволоження, захист і тонізація – головні властивості олії мурумуру, що містить антиоксиданти, а також вітаміни A і F. Поживну олію мурумуру можна використовувати як щоденний відновлювальний догляд для будь-якого типу шкіри або як масажну олію. Прискорює процес загоєння мікротріщин, порізів та інших пошкоджень шкіри.

Рекомендації щодо застосування
Наносіть невелику кількість олії на вологу шкіру всього тіла (крім обличчя) та розітріть масажними рухами. Також олія підходить як маска для живлення пошкодженого волосся: спробуйте нанести його на сухе волосся за 20 хвилин до миття голови.

Мурумуру

Це пальма, яка росте у теплому кліматі Південної Америки у Бразилії. Стовбур і плоди рослини покриті чорними колючками, які досягають 12- сантиметрової довжини. Плід мурумуру містить ядро, з якого методом холодного пресування отримують олію.


Purifying Scrub
Скраб для очищення шкіри голови

2 478 грн замість 2 915 грн

Скраб очищує та відновлює природний баланс шкіри голови, запускаючи процеси регенерації клітин шкіри і цибулин волосся. Має кондиціонувальний ефект, залишає відчуття свіжості і прохолоди.

Рекомендації щодо застосування
Може використовуватися для обличчя і тіла. Перед миттям волосся шампунем масажними рухами нанесіть скраб на шкіру голови на 10-15 хвилин.

Екстракт м’яти

З листя м’яти добувають цінну ефірну олію, головний компонент – ментол. Він чудово охолоджує, освіжає шкіру, стимулює кровообіг і перешкоджає появі лупи.


Philip Martin`s – італійський бренд органічної косметики, який пропагує натуральність та розумний догляд за собою

★ Косметику Philip Martin’s розділено на дві лінії. Перша – професійний салонний догляд, друга – засоби для домашнього використання

★ В Україні бренд представляє догляди за волоссям, обличчям і тілом для жінок, чоловіків і дітей

★ Philip Martin’s використовує натуральні й органічні інгредієнти: олію жожоба, есенцію апельсина калабрії, італійське алое та середземноморську оливкову олію

Матеріал підготовлено за підтримки