Компанія Pufetto проводить акцію на купівлю дивану або ліжка до Нового року.
З 11 по 31 грудня можна придбати товар з гарантованою знижкою від 5% до 15%.

Для участі в акції потрібно зробити замовлення в одному з шоурумів Pufetto. Після цього покупцю запропонують взяти участь у лотереї і вибрати одну з карток, у яких сховані знижки від 5% до 15%. Якщо замовити диван до 25 грудня,  можна отримати готовий виріб до Нового року. Доставка безкоштовна.

Компанія Pufetto виготовляє прямі, розкладні, кутові дивани, крісла, пуфи, ліжка і матраси. Діють єдині на ринку гарантійні умови – протягом 3 років компанія обслуговує всі свої вироби. Стандартний гарантійний термін на українському ринку м'яких меблів – 18 місяців, а Pufetto пропонує 36 місяців.

Поради по догляду за м’якими меблями, щоб вони прослужили довше:

 Раз на рік робити хімчистку дивану. При видаленні забруднень потрібно обмежувати використання води. Зайва волога може змусити плями розтікатися і залишати на тканині розводи.

 Не розташовуйте меблі безпосередньо під впливом сонячних променів чи яскравих світильників. Близьке розташування джерел тепла і систем опалення може призвести до деформації дерев’яних частин виробу, а також до прискореної втрати кольору матеріалу оббивки.

Адреси шоурумів: 
Київ, вул. Отто Шмідта, 6
Одеса, вул. Армійська, 8-В
Харків, вул. Молочна (Кірова), 11, корпус 5, 
Львів, вул. Котляревского, 20
Дніпро, проспект Олександра Поля (Кірова), 106

Сайт PufetТo


Матеріал підготовлено за підтримки Pufetto