19 грудня в центрі Києва, на вулиці Антоновича, відкрили шоурум TTSWTRS. The Village Україна показує магазин зсередини та дізнається більше про концепцію, асортимент і ціни.

Український бренд TTSWTRS існує п’ять років. У кожній їхній колекції є речі з роботами відомих татуювальників зі всього світу. З першою колекцією марка потрапила в паризький концепт-стор Colette, який продає бренди вуличної моди та сегменту люкс. А друга була представлена, зокрема, в Японії.

«Відкривати свій перший шоурум у Києві не планували. Вийшло спонтанно: маленький магазинчик з Антоновича переїжджав до торгового центру і приміщення майже не потребувало ремонту. Тоді ми подумали: а чому б ні?» – розповідають представники бренду.

TTSWTRS

Де: Антоновича, 17-А

Коли: з понеділка по неділю, 11:00-20:00

Ціни: від 1 899 гривень

Площа магазину – 35 метрів квадратних. Бренд хотів, аби шоурум був маленький і затишний. Клієнтам тут подають каву та шампанське.

У шоурумі будуть представлені поточна колекція та базова лінія білизни. Щодо цінової політики, то в TTSWTRS розповідають: «Ми створили бренд, орієнтуючись на нас самих. Хочемо, щоб було якісно і можна було купити речі без фінансових мук».

Вартість – від 1 899 гривень.