23 листопада у готелі Bursa на Подолі відкрили магазин Asthik. The Village Україна показує магазин зсередини та дізнається більше про концепцію, асортимент і ціни.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

У новий простір можна зайти як з готелю Bursa, так і з вулиці – вхід у магазин розташований справа від Bursa Gallery. За форматом – це постійний поп-ап простір мультибрендового магазину Asthik, наповнення якого будуть щотижнево оновлювати.

На відкриття на новій локації підштовхнуло успішне проведення Asthik Garage Sale в готелі Bursa. «Рішення було очевидним – треба продовжувати. Тому ми дотримуємося концепції pop-up, але вже на постійній локації», – розповідає PR-менеджер магазину Саша Коптєв.

 Asthik Pop-up Space

Де: вулиця Костянтинівська, 11; готель Bursa

Коли: понеділок-субота з 11:00 по 21:00, неділя – з 11:00 по 20:00

Ціни: від 1 000 гривень

У день запуску в магазині «чорний» тиждень, тому до 29 листопада тут представлені речі винятково чорного кольору від понад 50 брендів. Після цього асортимент змінять – він може складатися з речей певної марки, лімітованих моделей кросівок чи підбірок з асортименту аутлету Asthik.

Серед брендів, представлених у магазині: Off-White, Yeezy, Loewe, Valentino, Rodarte, Comme des Garçons та інші. Зараз у поп-апі від Asthik – тільки жіночий асортимент. Чоловічі речі з’являться з весни – як на локації в готелі Bursa, так і в Asthik Store.