18 жовтня у ТРЦ SkyMall відкрили другий магазин H&M в Україні. Перший H&M відкрили в київському ТРЦ Lavina Mall у серпні. Тоді під магазином утворилась черга із 460 людей.

Фото: Наті Авдєєва

Перед відкриттям H&M у SkyMall черга менша – близько 100 людей. Перший покупець, який зайшов до магазину, отримав сертифікат на суму 3 000 гривень, другий – на 2 000 гривень, а третій – на 1 000 гривень. Також у перший день роботи в магазині діє знижка -15% на весь асортимент.

Другий київський H&M розмістили на другому поверсі SkyMall. Площа магазину – близько 2 500 квадратних метрів.

У новому магазині є колекції жіночого, чоловічого, підліткового і дитячого одягу. Тут також можна придбати аксесуари, білизну, спортивний одяг та лінійку H&M+, що пропонує розмірну сітку до 56 розміру.

Товарів для дому H&M Home, які представлені у Lavina Mall, у цьому магазині бренду не буде. Преміальна лінія бренду H&M Studio з’явиться в магазині у SkyMall уже з новою колекцією.

У київських H&M, як і раніше, немає лінійки косметики. Це пояснюють тим, що в країні є локальні правила та обмеження щодо продажу косметичних засобів, тому наразі компанія лише досліджує можливості продажу H&M Beauty в Україні.

Спільна колекція H&M разом з Moschino надійде в продаж 8 листопада. «Буде багато речей із золотою логоманією, діснеївськими героями, яких любить Джеремі Скотт (креативний директор Moschino – ред.), та італійським гламуром», – розповіла генеральна директорка H&M в Україні Домінік Фантачино.

У магазині H&M у SkyMall приймають одяг на переробку. Тут встановлений спеціальний бокс, у якому можна буде залишити будь-які речі, незалежно від стану та бренду. За пакет одягу клієнт отримає подарункову картку на 40 гривень, яку можна використовувати на майбутню покупку в H&M від 300 гривень.

Третій магазин H&M в Україні відкриють у київському ТРЦ Ocean Mall влітку 2019 року.