26 вересня у Києві відкриють магазин «Всі. Свої | Дім та декор». The Village Україна дізнається асортимент і ціни на товари й показує новий магазин зсередини.

Фото: Сергій Буряк

У другому магазині «Всі. Свої» зібрали понад 150 брендів із різних міст України, які створюють речі для дому. Загальна площа триповерхового простору становить 1500 квадратних метрів. У магазині представлені і товари ручної роботи.

В асортименті багато продукції з натуральних матеріалів: дерева, вовни, коноплі, льону, металу, мармуру, фарфору. Акцентною групою стала кераміка.

 Всі. Свої | Дім та декор

Режим роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Адреса: Хрещатик, 34

На мінус першому поверсі представлені килими, текстиль, освітлення, домашній одяг та косметика. На першому поверсі магазину – посуд, кераміка, приладдя і текстиль для кухні, декор для дому, а також канцелярія. А на другому – м’які та корпусні меблі.

Для створення домашнього затишку на першому поверсі «Всі. Свої» розмістили кав’ярню. Гостям тут пропонуватимуть каву класичного та альтернативного заварювання, каву з гранолою і халвою, японський чай матча, лимонади. На закуски – брускети з хамоном, песто і тунцем, пироги із сиром, лососем і шпинатом, а також різноманітні солодощі.

Ціни

Горнятко ручної роботи від кераміста – 210 гривень

Блюдо – від 120 гривень

Дерев’яна обробна дощечка – від 310 гривень

Плед із натуральної бавовни – від 900 гривень

Комплект постільної білизни – від 1140 гривень

Корпусні меблі з дерева – від 2000 гривень