На Мечникова, 6 відкрився флагманський концепт-стор з молодими корейськими брендами SO DODO.

Магазин заснували Надя Дорофеєва (солістка гурту «Время и Стекло») та Лєра Бородіна (засновниця Oh My Look! та співзасновниця G.Bar).

В SO DODO будуть представлені молоді корейські бренди, а трохи пізніше — лінія одягу its my DoDo', яку Дорофеєва планує випускати в колаборації з  українськими дизайнерами.

«Я завжди мріяла бути пов'язаною з модою, стилем і одягом, та й дівчата часто пишуть мені в соціальних мережах, що не можуть знайти в магазинах такий одяг, як у мене. Якщо їм подобається мій стиль, точно сподобається асортимент нашого магазину», — розповідає Надя Дорофеєва.

Асортимент в шоу-румі планують оновлювати щомісяця.

«SO DODO — це магазин одягу для вільних духом дівчаток. Для всіх тих, хто обожнює пригоди, подорожі, для тих, хто живе сьогоднішнім днем ​​і для тих, кому він по-справжньому подобається», — каже Лєра Бородіна.

З нагоди відкриття SO DODO представив рекламну кампанію, головною героїнею якого виступила Надя Дорофєєва. Фотограф — Соня Плакидюк.

Разом з SO DODO відкривається і б'юті корнер G.BAR, де можна зробити укладку і макіяж, а також купити декоративну косметику корейських брендів.

Адреса: вулиця Мечникова, 6

Графік роботи: з 9:00 до 21:00

Instagram