На платформі товарів від українських виробників Made With Bravery презентували лінійку аксесуарів й одягу для собак. Колекцію створили в колаборації з брендом товарів для тварин Noble Pet.

До лінійки ввійшли пуховики й дощовики для собак у патріотичному дизайні, а також іграшка у формі кістки. У колекції представлені моделі для собак різних комплекцій.

Придбати речі можна на платформі Made With Bravery за цим посиланням. Вартість дощовиків – 700 гривень, пуховики коштують 900–1200 гривень.

Увесь прибуток від продажів майданчик передає платформі United24 на проєкт із відбудови 18 багатоквартирних будинків у Київській області: в Ірпені, Гостомелі, Бородянці й у Бучанському районі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Офіційний маркетплейс речей від українських виробників Made With Bravery запустили у вересні 2022-го. Там продають одяг, взуття, аксесуари, товари для дому, їжу й інші вироби. 5% від вартості кожного придбаного товару передаватимуть до фандрейзингової платформи United24. У разі оплати карткою Visa ще 5% додатково відправлятимуть на відбудову України.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі