Український бренд JUL випустив літню колекцію.

Акцентом дропу колекції стала оновлена модель майки-бестселера бренда з невеликою вишитою квіткою та в різних кольорах.

Багато одягу в цій колекції виготовлені з льону, зокрема сукні з довгими рукавами (чорні та кольору фуксії), а також комплекти в різних варіаціях: зі штанами, шортами чи спідницями (на зав’язках і резинці), із короткими топами (з рукавами чи без) або з сорочками.

Серед виробів із трикотажу – смугаста лимонна сукня зі спущеними плечима та в’язані ліфи в трьох кольорах. Верхній одяг представлений об’ємним бежевим плащем-дощовиком і стьобаною жилеткою.

У JUL кажуть, що нова колекція «про літо за містом, польові квіти, ще не випалену літнім сонцем свіжу зелень, роботу на городі, перемазані ґрунтом руки й ноги. Про дитинство в бабусі в українському селі, найтепліші заходи сонця й вечірню втому, стиглі вишні й найкращі у світі запахи скошеної трави, сіна, старого дерева, землі після дощу йбуйного зеленого листя».

Літню колекцію можна придбати на сайті бренда чи у київському магазині на вулиці Мечникова, 6. Частину коштів із продажу кожної речі JUL передає на підтримку ЗСУ у фонд «Повернись живим».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Харківський бренд keepstyle випустив колекцію «Літо. Мир. Ромашки».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі