Соліст гурту Kalush Orchestra Олег Псюк виграв «Євробачення-2022» в рожевій панамі, створеній українським брендом Shkoura, що робить одяг в етнічному стилі.

Бренд зізнається, що ледве встигає робити нові панами. Замовити аксесуар можна на сайті, він коштує трохи менше трьох тисяч гривень. Доставка працює по всьому світу.

Це тепліший варіант: подібний головний убір на жаркий сезон можна придбати в Kalush Orchestra, які запустили свій мерч. Лімітовану серію літніх панам випустили в рожевому та чорному кольорах, вона має вишивку з назвою гурту. Ця панама бюджетніша та коштує 500 гривень. Її можна придбати тут.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Бренд Shkoura створює речі «з гірським характером» і «вдумливим споживанням». Їх виготовляють вручну на ткацьких верстатах зразка 18 століття. Уся продукція створюється без використання електроенергії й інших ресурсів, які можуть шкодити довкіллю.

Панамка стала символом перемоги України на «Євробаченні»: її додали собі на аватарки в соцмережах «Київстар», «Укрзалізниця», Rozetka, «Книгарня Є» й інші бізнеси, а «Укрпошта» пообіцяла випустити марку з головним убором. Рожева панами має навіть жартівливий акаунт у Twitter.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі