Український бренд Katimo представив нову весняну колекцію.

«Створена в умовах воєнного часу, під звуки сирен і під загрозою ракетних обстрілів, ця колекція для нас стала символом чистоти, непорушності духу та майбутньої перемоги», – зазначають творці.

Основний меседж колекції в тому, що слід святкувати життя кожен день і не чекати особливого приводу, щоб одягнути улюблену сукню.

У Katimo кажуть, що натхненням для колекції стала Україна – сильна, смілива, непокірна та красива.

В одязі використали кольори, що символізують квітучу Україну: васильковий, жовтий, глибокий зелений, рожевий, помаранчевий.

До колекції ввійшли легкі сукні, сорочки, штани вільного крою, подовжені жакети, міні- та мідіспідниці, а також тренч, футболка та сукня з вʼязаними вставками ручної роботи.

У колекції використали фурнітуру у вигляді пролісків. Деякі вироби прикрашені латунними булавками з оздобленням із натурального каменю. «Вони отримали назву safety pins, бо ми в Katimo віримо, що цей аксесуар є магічним оберегом від лихих сил», – пояснили творці.

Одяг уже можна купити на сайті katimoclothes.com та у магазині бренда на вулиці Рейтарській, 19а. Частина прибутку йде на підтримку української армії.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Katimo