Вийшла перша книга про предметний дизайн «PRODUCT DESIGN in Ukraine / «Предметний дизайн в Україні. Меблі, освітлення, декор». Видання присвячене українським дизайнерам, архітекторам і їхнім проєктам.

До книги ввійшли предмети, створені та виготовлені впродовж останніх п’яти років, а також ті, які втілюватимуть у майбутньому.

Український предметний дизайн відрізняють естетика, якість і лаконічність форм. Предмети створюють з урахуванням національних культурних традицій і використанням українських ремісничих технік. Він виходить на міжнародний рівень, саме тому треба підвищувати обізнаність про наших майстрів і їхні досягнення, пояснила авторка видання, медіаменеджерка Люсія Бондар. 

У книзі зібрано більш як 70 професійних й оригінальних предметів меблів, освітлення, декору від понад 30 українських дизайнерів, архітекторів і студій. Є головна інформація та короткий опис предметів англійською й українською мовами, фотографії предметів у різних ракурсах в інтер’єрі.

PRODUCT DESIGN in Ukraine – це друга книга з серії, присвяченої дизайнерам та архітекторам України. Вона вийшла за підтримки Українського культурного фонду. Перше видання «INTERIOR DESIGN IN UKRAINE. Дизайн інтер’єру в Україні. Інтер’єрні рішення в комерційних приміщеннях» презентували в жовтні 2020 року. 

Люсія Бондар – медіаменеджерка та засновниця видавництва CP PUBLISHING. Протягом останніх 10 років є журналісткою видання CP (COMMERCIAL PROPERTY) й авторкою різних спеціалізованих публікацій. Керує проведенням щорічного Architecture&Design Forum. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: interiordesignukraine.com.ua