Український бренд Katimo випустив колекцію жіночого одягу FW20-21, яку присвятив жіночій силі.

Натхненням для колекції став стиль німецької балерини й хореографки Піни Бауш, у зовнішньому вигляді якої не було навіть натяку на балетну романтику. Вона не використовувала косметику, носила одяг чоловічого крою та грубі черевики, була мовчазною й аскетичною.

«Цей симбіоз професії й образу дивує, захоплює та знаходить своє відображення в осінньо-зимовій колекції», – кажуть у Katimo.

Розробляючи колекцію, дизайнерка Катя Тимошенко переосмислила чоловічий костюм, звільнила цей образ від гіпертрофованого силуету та підкреслила м’якість ліній.

Колекція розрахована на кожен день. До неї ввійшли жакети й пальта з вовни, сорочки вільного крою з шовку й бавовни, штани, до яких пристібається символічний декоративний пояс у вигляді гумки від чоловічої нижньої білизни.

Кольорова палітра складається з чорного, білого, сірого й темно-синього кольорів з яскравими акцентами: кобальтом, червоним і помаранчевим.

Уперше в колекції з’явилися прикраси ручної роботи: сережки й кольє у вигляді квітів.

Речі нової колекції можна придбати в магазині Katimo (вулиця Рейтарська, 19-А), а також на сайті бренду.


 Katimo Clothes – бренд жіночого одягу, заснований 2015 року. Дизайнерка Катя Тимошенко створює дві лінійки: базову й сезонну. Бренд має власне швейне виробництво в Києві.

  Підпишись на Telegram-канал Kyiv Looks про українські бренди

Фото: Katimo