Українське архітектурне бюро Balbek Bureau перемогло на міжнародному конкурсі International Design Media Award. Церемонія нагородження відбулася 6 грудня у Шеньчжені в Китаї.

Balbek Bureau отримало нагороду в номінації Annual Office Space Award за дизайн офісу креативної агенції Banda, розташованого у Києві на Воздвиженці.

«Учасниками конкурсу переважно стають проєкти інтер’єрних студій Китаю, Тайваню, Гонконгу та інших азіатських країн. Тому ми мали велику честь представити креативну роботу майстерні balbek bureau від усієї української спільноти нашим азіатським колегам та отримати головний приз у категорії», − розповідають The Village Україна у Balbek Bureau.

Офіс розділений на кілька функціональних зон− ресепшн, чотири робочі простори, дві кімнати для нарад, дві зони відпочинку, кухня та тераса. Тут також є конференц-зал у вигляді басейну, барна стійка і сет для настільного тенісу.

Простір облаштували вінтажними меблями, які знайшли на барахолках і потім відреставрували.


 IDMA − міжнародний конкурс дизайну інтер’єрів, заснований 2003 року у Китаї видавництвом Modern Decoration Magazine Publisher.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Balbek Bureau