Засновник українського бренду Ienki Ienki Дмитро Євенко та засновниця компанії Asthik Group Ася Мхітарян увійшли до рейтингу найвпливовіших людей у сфері моди за версією журналу The Business of Fashion.

У 2019 році редакція журналу по-новому складала список: до наявного BoF 500 додали 100 нових учасників, які вчинили прорив у 2019 році.

«Глобальна фешн-економіка не звертає увагу на те, з якої ти країни, який у тебе бекграунд і можливості. Умови та конкуренція для всіх однакові. Вести бізнес з України, зізнаюся, не дуже просто і тим більш значущі наші успіхи на світовій арені, і тим приємніше, що їх помічає такий авторитетний ресурс, як BoF», – розповів Дмитро Євенко.

Ася Мхітарян та Дмитро Євенко – засновники Asthik Group та бренду Ienki Ienki. Вони контролюють мультибрендовий магазин Asthik, онлайн-магазин asthik.com, київські бутики Valentino та Agent Provocateur. Також торгові простори у ЦУМі й онлайн-журнал Buro 24/7 Україна.


Це сьомий рейтинг журналу Business of Fashion. Щороку журнал визначає імена дизайнерів, стилістів, директорів модних брендів, ритейлерів, моделей, журналістів, які мали найбільший вплив на модну індустрію за минулий рік.

Список складають попередні учасники BoF 500, на основі статистики і аналітики від експертів Business of Fashion.